Spar penger på drivstoff med 365Privat MasterCard

Sist Oppdatert: 14.04.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Spar penger på drivstoff med 365Privat MasterCard

0/10

Med kredittkortet 365Privat MasterCard kan du spare mange penger i løpet av året på bensin og diesel på Esso-stasjoner. Faktisk hele 85 øre per liter.

Dette er den høyeste rabatten på drivstoff vi har funnet i vår jakt på fordelaktige kredittkort. Ulempen er at du kun kan fylle bensin eller diesel hos Esso. Du får riktignok rabatt på andre bensinstasjoner også, men ikke 85 øre literen. På alle andre bensinstasjoner får du 2 % cashback.

365Privat MasterCard tilbys av Danske Bank. Kredittkortet gir deg 3,65 % cashback på alt du kjøper hos Esso i Norge. I tillegg til denne rabatten får du 34 øre per liter drivstoff, som med en literpris på 14 kroner tilsvarer 85 øre per liter. Kredittkortet gir deg også 2 % cashback på alt du kjøper på hvilken som helst bensinstasjon, både i Norge og i utlandet.

Du kan spare mye med 365Privat

Jo mer du kjører, desto mer sparer du med kredittkortet 365Privat MasterCard. Dette forutsetter selvfølgelig at du betaler det du skylder ved forfall. Hvis du ikke gjør det, kan fort det su sparer forsvinne i renter. Kjører du mye og fyller for eksempel 48 liter bensin eller diesel i uka, sparer du opptil 2100 kroner per år hvis du betaler med  kredittkortet ditt.

Det finnes flere hundre Esso-stasjoner rundt omkring i Norge. På nettsidene til Esso finner du enkelt fram til den nærmeste Esso-stasjonen der hvor du måtte befinne deg. 

Cashback gir deg penger tilbake

Bonusen din på drivstoff blir trukket fra neste faktura når du betaler med kredittkortet 365Privat MasterCard. Har du ikke noe utestående på kredittkortet, vil balansen stå i pluss. Du kan også overføre penger fra kredittkortet ditt til andre kontoer. Dette koster imidlertid penger, men ikke hvis du har en positiv balanse på kortet.

Legg igjen et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reza Shojaei

Reza Shojaei

Reza Shojaei jobber som redaktør for de to magasinene Fremtidens byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo (UiO) og Høkskolen i Oslo og Akershus. Som grunnlegger av mediebedriften Value Publishing har han opparbeidet seg en solid kunnskap innen journalistikk og markedsføring. Reza er oppriktig opptatt av finans og suger til seg alt som skrives om emnet. Alle som kjenner Reza vet at han alltid jobber hardt og aldri gir seg før han er fornøyd med resultatet, også når det gjelder det å skrive tekster om emner som opptar ham. Lurer du på noe innen finans, er Reza den rette mannen å spørre.

Forbrukslån

Kredittkort