Home / Nyheter / Spar penger på drivstoff med 365Privat MasterCard

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Spar penger på drivstoff med 365Privat MasterCard - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 14.04.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Spar penger på drivstoff med 365Privat MasterCard

Med kredittkortet 365Privat MasterCard kan du spare mange penger i løpet av året på bensin og diesel på Esso-stasjoner. Faktisk hele 85 øre per liter.

Dette er den høyeste rabatten på drivstoff vi har funnet i vår jakt på fordelaktige kredittkort. Ulempen er at du kun kan fylle bensin eller diesel hos Esso. Du får riktignok rabatt på andre bensinstasjoner også, men ikke 85 øre literen. På alle andre bensinstasjoner får du 2 % cashback.

365Privat MasterCard tilbys av Danske Bank. Kredittkortet gir deg 3,65 % cashback på alt du kjøper hos Esso i Norge. I tillegg til denne rabatten får du 34 øre per liter drivstoff, som med en literpris på 14 kroner tilsvarer 85 øre per liter. Kredittkortet gir deg også 2 % cashback på alt du kjøper på hvilken som helst bensinstasjon, både i Norge og i utlandet.

Du kan spare mye med 365Privat

Jo mer du kjører, desto mer sparer du med kredittkortet 365Privat MasterCard. Dette forutsetter selvfølgelig at du betaler det du skylder ved forfall. Hvis du ikke gjør det, kan fort det su sparer forsvinne i renter. Kjører du mye og fyller for eksempel 48 liter bensin eller diesel i uka, sparer du opptil 2100 kroner per år hvis du betaler med  kredittkortet ditt.

Det finnes flere hundre Esso-stasjoner rundt omkring i Norge. På nettsidene til Esso finner du enkelt fram til den nærmeste Esso-stasjonen der hvor du måtte befinne deg. 

Cashback gir deg penger tilbake

Bonusen din på drivstoff blir trukket fra neste faktura når du betaler med kredittkortet 365Privat MasterCard. Har du ikke noe utestående på kredittkortet, vil balansen stå i pluss. Du kan også overføre penger fra kredittkortet ditt til andre kontoer. Dette koster imidlertid penger, men ikke hvis du har en positiv balanse på kortet.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…