Home / Nyheter / Se Tottenham på Wembley

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Se Tottenham på Wembley - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 15.10.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Se Tottenham på Wembley

Londonklubben Tottenham Hotspur spilte forrige sesong sine hjemmekamper på Wembley, da deres nye «White Hart Lane» ennå ikke er ferdig bygget. Denne sesongen spiller de også på Wembley fram til åpningen av det nye stadionet en eller annen gang i november 2018.

Den tradisjonsrike klubben, som også kalles Spurs, har bare to ligamesterskap, og vi må helt tilbake til sesongen 1960/61 for å finne det hittil siste. De har riktignok åtte FA cup titler og fire ligacup titler, pluss at de vant europacupen for cupvinnere i 1963 og UEFA cupen i både 1972 og i 1984.

Mange stjerner

Tottenham spiller med hvite overdeler og mørke blå bukser. Av mange stjerner som har spilt for klubben er Jimmy Greaves, Pat Jennings, Osvaldo Ardiles, Pat Jennings, Gary Lineker og Glenn Hoddle, for ikke å snakke om urokråka Paul «Gazza» Gascoigne. Også Luka Modric, som i år ble kåret til verdens beste fotballspiller foran både Ronaldo og Messi, har spilt for Spurs. Det har også Gareth Bale som i dag spiller sammen med Luka Modric i Real Madrid. Og den tyske storscoreren Jürgen Klinsmann.

Av dagens stjerner på Tottenham finner du blant andre Harry Kane, Kieran Trippier, Dele Alli, Moussa Dembele, Christian Eriksen og den franske landslagskapteinen Hugo Lloris. Nordmennene Steffen Iversen, Erik Thorstvedt, Espen Baardsen, Øyvind Leonhardsen, Frode Grodås og Steinar Nilsen har også vært innom klubben i Nord-London.

Argentinsk manager

Dagens manager er argentineren Mauricio Porchettino, som ble hentet fra Southampton for noen sesonger siden. Han har virkelig satt sitt preg på laget, som de siste sesongene har endt blant topp fire, og dermed blitt med i Champions League. Noe de også er denne sesongen, blant annet i gruppe med Barcelona.

Kombiner fotball med Londontur

London har mye å by på, også når det gjelder andre ting enn fotball. Tar du turen for å se Tottenham på Wembley eller på deres nybygde stadion i Nord-London, vil det lønne seg å kjøpe kampbillett og flybillett separat. Det samme gjelder hotellrom. De ferdige kamppakkene som flere aktører selger er ofte uforskammet dyre. Sjekk FinansTopp, som er en gratis og uavhengig forbrukerportal for kredittkort og forbrukslån på det norske markedet, hvis du trenger et tilskudd til reisekassa. Husk at den effektive renten på forbrukslån ofte ligger 10-15 prosent lavere enn tilsvarende rente på kredittkort.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…