Pusse opp uteplassen? - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 23.08.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Pusse opp uteplassen?

/5

I sommerhalvåret er uteplassen et ekstra rom, kanskje til og med det rommet hvor du tilbringer mest tid? Sommeren vi har hatt i Norge i år er den varmeste på flere tiår, og kanskje blir neste sommer enda varmere.

Uavhengig av hvor mye plass du har til rådighet, gjelder det å gjøre det beste ut av det du har – også når det gjelder plassen ute. Ved å pusse opp uteplassen kan du med smarte grep forlenge tidsperioden du kan hygge deg utendørs. Enten det dreier seg om å montere en markise, bygge en platting eller glasse inn en balkong.

Du kan gjøre mye selv

En platting kan du legge selv, uansett hvor mange tommeltotter du måtte ha. Du kan få gode råd hos din nærmeste byggeleverandør om hvordan du går frem. Du finner også mange gode instruksjonsvideoer på nettet. Jobben er ikke vanskelig. Alt du trenger er materialer og litt verktøy, pluss litt tålmodighet.

Skal du først bygge en platting, lønner det seg å tenke helhetlig. Kanskje burde du vurdere å sette opp et utekjøkken i samme slengen, enten du ønsker deg en pizzaovn, eller kanskje du vurderer å mure en grill, kombinert med en utepeis. Det kan forlenge kveldene i godt lag med flere timer.

Hvordan skaffe midler?

Men alt koster dessverre penger. Har du ikke oppsparte midler i bakhånd, kan et forbrukslån være løsningen. Det trenger ikke være så dyrt som du kanskje tror. Det lureste du kan gjøre er å bruke en gratis sammenligningstjeneste som FinansTopp, som er en pålitelig forbrukerportal på nettet.

De har tatt jobben med å sammenligne vilkår og betingelser på tilgjengelige forbrukslån i Norge. På den måten kan du spare mye tid, men også mange penger i forhold til hva du ville ha gjort hvis du kastet deg over det første og beste tilbudet, da det er mange aktører der ute som påstår å kunne gi deg nettopp det.

Leave a Comment