Pusse opp stua?

Stua er trolig det rommet hvor du oppholder deg aller mest i hjemmet ditt, hvis du da ikke er en kjøkkenelsker. Derfor er det også viktig å ha stua akkurat slik du ønsker det. Det skal være deilig å sette seg ned i sofaen eller godstolen når du kommer sliten hjem fra jobb, eller om du for eksempel har vært bortreist i noen dager. Komfort i hverdagen er undervurdert. Er sofaen eller godstolen nedslitt, eller kanskje TV’n er litt for liten? Har du vurdert å bytte farge på stueveggen, eller henge opp noe annet på veggene? Spørsmålene kan være mange,…

User Rating: Be the first one !
Pusse opp stua | Finanstopp

Stua er trolig det rommet hvor du oppholder deg aller mest i hjemmet ditt, hvis du da ikke er en kjøkkenelsker. Derfor er det også viktig å ha stua akkurat slik du ønsker det.

Det skal være deilig å sette seg ned i sofaen eller godstolen når du kommer sliten hjem fra jobb, eller om du for eksempel har vært bortreist i noen dager. Komfort i hverdagen er undervurdert.

Er sofaen eller godstolen nedslitt, eller kanskje TV’n er litt for liten? Har du vurdert å bytte farge på stueveggen, eller henge opp noe annet på veggene? Spørsmålene kan være mange, og svarene er det bare du selv som kan svare på.

Smart finansiering

Både møbelkjeder og brunevarekjeder har lokketilbud med kjøp nå betal senere. Det kan derfor være fort gjort å gå i fella. Plutselig sitter du med et nytt stuemøblement, eller en flunkende ny TV som er mye større enn du tenkte i utgangspunktet – og det kanskje uten at du har lagt ut en eneste krone for det.

Kjedene er kreative med sine handlekontoløsninger, og det tjener de gode penger på. De færreste betaler nemlig ned gjelden innen den rentefrie perioden. Derfor kan det i de aller fleste tilfeller lønne seg å vurdere et forbrukslån i stedet. Du får langt lavere rente, ofte 10 – 15 % lavere. Noe som kan dreie seg om betydelige beløp etter hvert som månedene går.

Men vilkår og betingelser på forbrukslån varierer også fra tilbyder til tilbyder, og jobben med å sammenligne dem kan være en både forvirrende og tidkrevende prosess. Derfor er det lurt å legge turen innom en gratis sammenligningstjeneste på nettet. Et godt utgangspunkt er for eksempel FinansTopp, en pålitelig og uavhengig forbrukerportal som allerede har gjort jobben med å sammenligne alle forbrukslån og kredittkort i Norge.

Her vil du også finne annen relevant informasjon om forbrukslån, og du kan lese tester og kåringer. Tjenesten er helt gratis å bruke, og du kan søke direkte om lån via portalen.