Pusse opp hytta?

Ingen elsker en tur på hytta mer enn oss nordmenn, uavhengig av om den ligger på fjellet eller ved sjøen. Det er vel heller ingen folkeslag som pusser opp hytta oftere enn oss. Før du går i gang med et oppussingsprosjekt på hytta, bør du tenke nøye gjennom hva du egentlig trenger. Standarden trenger ikke å være helt lik som hjemme, det er jo litt av sjarmen med å dra på hytta en helg. Derfor trenger det heller ikke å bli like dyrt å pusse opp hytta som det er å pusse opp hjemme. Tiden da folk tok med seg…

User Rating: 3.85 ( 1 votes)
Pusse opp hytta | Finanstopp

Ingen elsker en tur på hytta mer enn oss nordmenn, uavhengig av om den ligger på fjellet eller ved sjøen. Det er vel heller ingen folkeslag som pusser opp hytta oftere enn oss.

Før du går i gang med et oppussingsprosjekt på hytta, bør du tenke nøye gjennom hva du egentlig trenger. Standarden trenger ikke å være helt lik som hjemme, det er jo litt av sjarmen med å dra på hytta en helg. Derfor trenger det heller ikke å bli like dyrt å pusse opp hytta som det er å pusse opp hjemme.

Tiden da folk tok med seg ting de ikke hadde bruk for hjemme, eller ting de syns var for stygge, til hytta er heldigvis forbi. Det skal være koselig å komme til hytta, sommer som vinter – og da trenger du ikke å bli møtt av gjenstander som du ikke liker, enten det dreier seg om møbler eller andre ting.

Ta vare på fasaden

En hytte i Norge er utsatt for mye vær og vind, enten den ligger på fjellet eller ved sjøen. Derfor er det viktig å holde fasaden i orden, altså tak, yttervegger, vinduer og vinduskarmer. Sørg for å male eller beise med jevne mellomrom, og da særlig de veggene som er mest utsatt for vær og vind.

Det trenger ikke koste all verden

Hvis du ikke skal bygge et nytt bad på hytta, eller heve standarden til hjemmestandard, trenger ikke oppussingsprosjektet å bli så dyrt. Tenk heller utradisjonelle løsninger. Du må for eksempel ikke ha et fullt utstyrt kjøkken med alle hjelpemidler du har hjemme. Konsentrer deg heller om å gjøre kjøkkenet enkelt, koselig og funksjonelt.

Vurderer du å ta opp et forbrukslån for å pusse opp hytta, vil det smarteste du gjør være å bruke en gratis sammenligningstjeneste for forbrukslån. FinansTopp har sammenlignet alle tilgjengelige forbrukslån og kredittkort i Norge. Der kan du i ro og mak lese om vilkår og betingelser hos de ulike bankene og finansinstitusjonene, slik at det blir enklere for deg å finne den løsningen som passer best for deg og din økonomi.