Pusse opp gangen? - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 21.08.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Pusse opp gangen?

/5

Ved å pusse opp gangen kan du heve førsteinntrykket av boligen din betraktelig. Det er i gangen du danner deg et bilde av boligen du kommer inn i.

Kanskje har du allerede tenkt over det når du kommer hjem til deg selv? Med smarte løsningen kan du få gangen til å virke større, og med spennende materialvalg kan du få en gang som skiller seg ut fra andre.

Har du for eksempel vurdert et flisgulv i gangen. Fliser er både vakkert, holdbart og lette å holde rene. Det er jo i gangen du tråkker inn med skoene på uansett hva slags vær og føreforhold det er utenfor inngangsdøra.

Ingenting er som å komme inn i en gang hvor det er god plass til å henge fra seg ytterjakka. Ved å tenke litt annerledes kan du enkelt lage en praktisk løsning som gir mye plass til å henge fra seg klær. Alt du trenger er å feste en stang fra vegg til vegg. Det er også mulig å bruke taket som feste og henge noe ned, som du igjen kan feste en stang på. Mulighetene er mange, og du kan bruke alt fra tre til smijern.

La deg inspirere

Du kan få mange gode idéer av å bla litt i interiørmagasiner. Det er også mulig å oppsøke fagfolk som jobber med å finne smarte løsninger, for eksempel en interiørarkitekt. Vet du hvordan du vil ha det, kan du også gå direkte til en håndverker eller for eksempel en smed.

Det trenger ikke bli dyrt

Har du ikke oppsparte penger å bruke på å pusse opp gangen, kan et forbrukslån være en grei løsning. For å finne det forbrukslånet som er mest gunstig for deg, bør du vurdere en gratis sammenligningstjeneste som FinansTopp. Her finner du all relevant informasjon om forbrukslån og kredittkort i Norge. De har sammenlignet vilkår og betingelser hos alle tilbydere av forbrukslån og kredittkort, noe som gjør det langt enklere for deg å finne akkurat det du er ute etter.

Leave a Comment