Home / Personvern

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Personvern

Sist Oppdatert: 21.04.2018 - Skrevet av Helene Olsen

FinansTopp.no henter ikke inn personlige opplysninger fra våre kunder. Informasjonen vi lagrer begrenser seg til IP-adresser, hvilken programvare du bruker og hvor enheten befinner seg. All informasjonen behandles i henhold til norsk datavernlov.

Grunnen til at vi lagrer denne informasjonen er at vi vil at du skal få en best mulig tjeneste fra oss.

Informasjonskapsler

FinansTopp.no bruker informasjonskapsler, eller coockies som de også kalles. Dette bruker vi både for å kunne yte deg en enda bedre service, men også for å ha kontrollen på trafikk og kjøp fra våre nettsider.

Når du har glede av tilbud og kampanjer på våre sider, blir du automatisk videresendt til den aktuelle tilbyderen i en ny fane. Når du så klikker deg videre blir en informasjonskapsel lagret i nettleseren din.

Hvis du ikke ønsker bruk av informasjonskapsler, kan du stille inn dette under innstillinger i nettleseren din.

Tredjeparter

FinansTopp.no bruker ulike tredjeparter for å gi deg en best mulig opplevelse av våre tilbud. Disse selskapene samler også informasjon om sine brukere. Derfor oppfordrer vi alle til å lese om deres personvern også:

  • Google Analytics (besøksstatistikk)
  • Facebook
  • MailChimp (administrering av nyhetsbrev)

Sporing av kjøp via våre samarbeidspartnere gjøres av Adtraction, Tradedoubler, TradeTracker, Adservicemedia, Netbooster, Euroads og Zanox.

Endringer

FinansTopp.no forbeholder seg retten til å helt eller delvis endre denne personvernerklæringen for dataoppbevaring. Eventuelle endringer vil publiseres via nettsiden. Det er den erklæringen som til enhver tid ligger her som gjelder.