Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018 - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 14.04.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018

/5

Med kredittkortet Ikano Visa får du ekstra gode månedlige rabatter i tillegg til de faste rabattene du får gjennom Ikanos fordelsportal. De månedlige rabattene endrer seg hver måned. Vi har oversikten for rabattene i 2018.

I januar får du med Ikano Visa 4 % rabatt på reise, mens du i februar får 5 % rabatt på produkter innen hjem og interiør. Mars måned gir deg 7 % rabatt på sport og fritid, og i april får du 6 % rabatt på kategorien bil og tilbehør. I mai får du 7 % rabatt på klær og sko, mens du i juni får hele 10 % rabatt på optikk.

I juli måned får du 3 % rabatt på alle transaksjoner i utlandet som ikke er i norske kroner, praktisk når du er på ferie i utlandet. Når du kommer hjem venter en 10 % rabatt på helse og velvære. I september får du 5 % rabatt på hage og oppussing, i oktober 6 % rabatt på bil og tilbehør, i november 5 % rabatt på elektronikk, og i årets siste måned desember får du 4 % rabatt på mat- og dagligvarer.

Mange penger å spare på både månedlige og faste rabatter

Benytter du deg av disse månedlige rabattene i tillegg til de faste rabattene, som blant annet er rabatt på drivstoff og mat- og dagligvarer, kan du spare opptil 5000 kroner i året. I tillegg kan du spare enda mer penger gjennom rabattene du får gjennom Dealpass, som er Ikanos fordelsportal.

For å få glede av alle rabattene Ikano Visa gir deg, er det imidlertid viktig at du husker å betale kredittkortregningen ved forfall. Hvis du ikke gjør det, vil rentene begynne å løpe på det utestående beløpet og vinningen gå opp i spinningen.

Leave a Comment