Med kredittkortet Ikano Visa får du ekstra gode månedlige rabatter i tillegg til de faste rabattene du får gjennom Ikanos fordelsportal. De månedlige rabattene endrer seg hver måned. Vi har oversikten for rabattene i 2018.

Sist Oppdatert: 14.04.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018

0/10

Med kredittkortet Ikano Visa får du ekstra gode månedlige rabatter i tillegg til de faste rabattene du får gjennom Ikanos fordelsportal. De månedlige rabattene endrer seg hver måned. Vi har oversikten for rabattene i 2018.

I januar får du med Ikano Visa 4 % rabatt på reise, mens du i februar får 5 % rabatt på produkter innen hjem og interiør. Mars måned gir deg 7 % rabatt på sport og fritid, og i april får du 6 % rabatt på kategorien bil og tilbehør. I mai får du 7 % rabatt på klær og sko, mens du i juni får hele 10 % rabatt på optikk.

I juli måned får du 3 % rabatt på alle transaksjoner i utlandet som ikke er i norske kroner, praktisk når du er på ferie i utlandet. Når du kommer hjem venter en 10 % rabatt på helse og velvære. I september får du 5 % rabatt på hage og oppussing, i oktober 6 % rabatt på bil og tilbehør, i november 5 % rabatt på elektronikk, og i årets siste måned desember får du 4 % rabatt på mat- og dagligvarer.

Mange penger å spare på både månedlige og faste rabatter

Benytter du deg av disse månedlige rabattene i tillegg til de faste rabattene, som blant annet er rabatt på drivstoff og mat- og dagligvarer, kan du spare opptil 5000 kroner i året. I tillegg kan du spare enda mer penger gjennom rabattene du får gjennom Dealpass, som er Ikanos fordelsportal.

For å få glede av alle rabattene Ikano Visa gir deg, er det imidlertid viktig at du husker å betale kredittkortregningen ved forfall. Hvis du ikke gjør det, vil rentene begynne å løpe på det utestående beløpet og vinningen gå opp i spinningen.

Legg igjen et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reza Shojaei

Reza Shojaei

Reza Shojaei jobber som redaktør for de to magasinene Fremtidens byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo (UiO) og Høkskolen i Oslo og Akershus. Som grunnlegger av mediebedriften Value Publishing har han opparbeidet seg en solid kunnskap innen journalistikk og markedsføring. Reza er oppriktig opptatt av finans og suger til seg alt som skrives om emnet. Alle som kjenner Reza vet at han alltid jobber hardt og aldri gir seg før han er fornøyd med resultatet, også når det gjelder det å skrive tekster om emner som opptar ham. Lurer du på noe innen finans, er Reza den rette mannen å spørre.

Forbrukslån

Kredittkort