Home / Nyheter / Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018 - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 14.04.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Månedlige rabatter for Ikano Visa i 2018

Med kredittkortet Ikano Visa får du ekstra gode månedlige rabatter i tillegg til de faste rabattene du får gjennom Ikanos fordelsportal. De månedlige rabattene endrer seg hver måned. Vi har oversikten for rabattene i 2018.

I januar får du med Ikano Visa 4 % rabatt på reise, mens du i februar får 5 % rabatt på produkter innen hjem og interiør. Mars måned gir deg 7 % rabatt på sport og fritid, og i april får du 6 % rabatt på kategorien bil og tilbehør. I mai får du 7 % rabatt på klær og sko, mens du i juni får hele 10 % rabatt på optikk.

I juli måned får du 3 % rabatt på alle transaksjoner i utlandet som ikke er i norske kroner, praktisk når du er på ferie i utlandet. Når du kommer hjem venter en 10 % rabatt på helse og velvære. I september får du 5 % rabatt på hage og oppussing, i oktober 6 % rabatt på bil og tilbehør, i november 5 % rabatt på elektronikk, og i årets siste måned desember får du 4 % rabatt på mat- og dagligvarer.

Mange penger å spare på både månedlige og faste rabatter

Benytter du deg av disse månedlige rabattene i tillegg til de faste rabattene, som blant annet er rabatt på drivstoff og mat- og dagligvarer, kan du spare opptil 5000 kroner i året. I tillegg kan du spare enda mer penger gjennom rabattene du får gjennom Dealpass, som er Ikanos fordelsportal.

For å få glede av alle rabattene Ikano Visa gir deg, er det imidlertid viktig at du husker å betale kredittkortregningen ved forfall. Hvis du ikke gjør det, vil rentene begynne å løpe på det utestående beløpet og vinningen gå opp i spinningen.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…