Lån 20 000 raskt og enkelt | Finanstopp

Sist Oppdatert: 27.09.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Lån 20 000 raskt og enkelt

0/10

Hvis du trenger penger raskt er forbrukslån en bedre løsning enn et kredittkort. Grunnen til det er at du får langt bedre vilkår og betingelser på et forbrukslån enn på et kredittkort. Mens den gjennomsnittlige effektive renten på kredittkort ligger rundt 25 prosent, ligger tilsvarende rente på et forbrukslån rundt 12-15 prosent.

Det kan være flere grunner til at du trenger et tilskudd i privatøkonomien på for eksempel 20 000 kroner, men du bør tenke deg nøye om før du går til det skrittet å låne pengene. Med det mener vi at du ikke burde kaste deg over det første og beste tilbudet på markedet. Det finnes dessverre mange eksempler på folk som har latt seg friste av SMS-lån eller andre smålån, som har ført til store økonomiske problemer.

Lån av seriøse aktører

Det beste er derfor å søke om et forbrukslån hos seriøse aktører som banker og finansinstitusjoner. Men selv her kan forskjellene på vilkår og betingelser variere stort. Bruk derfor en gratis sammenligningstjeneste som FinansTopp i jakten på det beste forbrukslånet for deg og dine behov. Der finner du mye nyttig og relevant informasjon. Du kan også søke om lån via portalen.

Lån fra 5000 – 500 000 korner

Når du søker om et forbrukslån trenger du ikke være redd for å søke om for mye. Hvis banken eller finansinstitusjonen ikke vil låne deg det du søker om, nedjusterer de bare beløpet i lånetilbudet. Husk å aldri låne mer enn det du har råd til å betjene.

Flere banker og finansinstitusjoner som tilbyr forbrukslån, låner ut fra 5000 – 500 000 kroner. Hvor mye du kan låne avhenger av faktorer som fast inntekt, alder, hvor mye gjeld du har fra før og din generelle betalingsevne. Alle seriøse banker og finansinstitusjoner foretar en kredittsjekk og en individuell kredittvurdering av samtlige søkere. Har du for eksempel en betalingsanmerkning registrert på deg, eller en pågående inkassosak, vil du automatisk få avslag på søknaden om et forbrukslån.

Legg igjen et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reza Shojaei

Reza Shojaei

Reza Shojaei jobber som redaktør for de to magasinene Fremtidens byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo (UiO) og Høkskolen i Oslo og Akershus. Som grunnlegger av mediebedriften Value Publishing har han opparbeidet seg en solid kunnskap innen journalistikk og markedsføring. Reza er oppriktig opptatt av finans og suger til seg alt som skrives om emnet. Alle som kjenner Reza vet at han alltid jobber hardt og aldri gir seg før han er fornøyd med resultatet, også når det gjelder det å skrive tekster om emner som opptar ham. Lurer du på noe innen finans, er Reza den rette mannen å spørre.

Forbrukslån

Kredittkort