Home / Nyheter / Lån 20 000 raskt og enkelt

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Lån 20 000 raskt og enkelt - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 27.09.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Lån 20 000 raskt og enkelt

Hvis du trenger penger raskt er forbrukslån en bedre løsning enn et kredittkort. Grunnen til det er at du får langt bedre vilkår og betingelser på et forbrukslån enn på et kredittkort. Mens den gjennomsnittlige effektive renten på kredittkort ligger rundt 25 prosent, ligger tilsvarende rente på et forbrukslån rundt 12-15 prosent.

Det kan være flere grunner til at du trenger et tilskudd i privatøkonomien på for eksempel 20 000 kroner, men du bør tenke deg nøye om før du går til det skrittet å låne pengene. Med det mener vi at du ikke burde kaste deg over det første og beste tilbudet på markedet. Det finnes dessverre mange eksempler på folk som har latt seg friste av SMS-lån eller andre smålån, som har ført til store økonomiske problemer.

Lån av seriøse aktører

Det beste er derfor å søke om et forbrukslån hos seriøse aktører som banker og finansinstitusjoner. Men selv her kan forskjellene på vilkår og betingelser variere stort. Bruk derfor en gratis sammenligningstjeneste som FinansTopp i jakten på det beste forbrukslånet for deg og dine behov. Der finner du mye nyttig og relevant informasjon. Du kan også søke om lån via portalen.

Lån fra 5000 – 500 000 korner

Når du søker om et forbrukslån trenger du ikke være redd for å søke om for mye. Hvis banken eller finansinstitusjonen ikke vil låne deg det du søker om, nedjusterer de bare beløpet i lånetilbudet. Husk å aldri låne mer enn det du har råd til å betjene.

Flere banker og finansinstitusjoner som tilbyr forbrukslån, låner ut fra 5000 – 500 000 kroner. Hvor mye du kan låne avhenger av faktorer som fast inntekt, alder, hvor mye gjeld du har fra før og din generelle betalingsevne. Alle seriøse banker og finansinstitusjoner foretar en kredittsjekk og en individuell kredittvurdering av samtlige søkere. Har du for eksempel en betalingsanmerkning registrert på deg, eller en pågående inkassosak, vil du automatisk få avslag på søknaden om et forbrukslån.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…