Home / kredittkort / Santander Red kredittkort

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Santander Red kredittkort

4.0


14.04.2018 Helene Olsen

Kredittkortet Santander Red har en lavere effektiv rente enn noen av de andre kredittkortene vi har testet. Har du planer om å betale ned et beløp over en lengre periode, vil derfor Santander Red kredittkort lønne seg i forhold til konkurrerende kredittkort på markedet. Lang rentefrihet og lav rente Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Santander Red. Når kredittkortet i tillegg har de beste rentevilkårene av alle kortene vi har testet, er dette et av de mest fordelaktige kredittkort…

26,45 %
Eff. rente

20 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Santander Red kredittkort | FinanstoppKredittkortet Santander Red har en lavere effektiv rente enn noen av de andre kredittkortene vi har testet. Har du planer om å betale ned et beløp over en lengre periode, vil derfor Santander Red kredittkort lønne seg i forhold til konkurrerende kredittkort på markedet.

Lang rentefrihet og lav rente

Du får 50 dagers rentefri betalingsutsettelse med Santander Red. Når kredittkortet i tillegg har de beste rentevilkårene av alle kortene vi har testet, er dette et av de mest fordelaktige kredittkortene for deg som ikke betaler ned alt du skylder hver måned.

Penger å spare med Santander Kickback

Med Santander Red får du tilgang til fordelsprogrammet Kickback, som gir deg en prosentvis andel tilbake når du handler i over 200 ulike nettbutikker. Her kan du spare penger på alt fra hotellopphold, til kjøp av klær og sko, og elektronikk. Du får også opptil 25 % rabatt på over 100 restauranter med Santander Red.

Fordeler og ulemper med Santander Red

Fordelene med Santander Red lav effektiv rente sammenlignet med konkurrentene, 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, og fordelene du får gjennom Kickback. Ulempene er et gebyr på 149 kroner hvis du ikke bruker kortet i løpet av en 12 måneders periode. Kortet har heller ikke en reiseforsikring inkludert.

Det er 20 års aldersgrense for å få kredittkortet, og Santander kredittsjekker alle søkere. Du må ha en fast årlig inntekt på minimum 150 000 kroner.

FinansTopp.no gir kredittkortet Santander Red terningkast 4.