Komplett Bank MasterCard

Komplett Bank MasterCard er et gebyrfritt kredittkort er en god utfordrer til mer etablerte aktører i kredittkortmarkedet. Mye av grunnen til det er at kredittkortet er gebyrfritt og at det gir deg bonus på alle varekjøp. I tillegg har Komplett Bank MasterCard kostnadsfrie forsikringer inkludert i kortet.

Komplett Bank MasterCard | Finanstopp

Bonus på alle varekjøp

Med unntak av ved kontantuttak får du en prosentvis bonus på alle transaksjoner med Komplett Bank MasterCard. Du kan velge om du vil bruke bonusen på kjøp eller spare den opp og ta den ut i kontanter.

Bruk av kredittkortet fra Komplett Bank gir deg 3 % bonus på alle kjøp hos Komplett.no og Blush.no, mens du får 2 % bonus på all øvrig netthandel. I tillegg får du 1 % bonus på alle varekjøp med kortet.

Gebyrfritt og 50 dagers rentefrihet

Komplett Bank MasterCard er 100 % gebyrfritt. Du betaler ingen årsavgift og heller ingen andre gebyrer. Selv ikke ved kontantuttak i Norge og utlandet. Ved kontantuttak bør du være oppmerksom på at rentene begynner å løpe fra uttakstidspunktet.

I kortet har du allerede 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, men denne kan forlenges mot et engangsgebyr. Du kan få 3, 6 eller 9 måneders rentefri betalingsutsettelse med Komplett Bank MasterCard.

3 forsikringer inkludert

Kredittkortet fra Komplett Bank har både reise- og avbestillingsforsikring, ID-tyveriforsikring og Kjøpsforsikring kostnadsfritt inkludert i kortet. I tillegg kan du kjøpe en betalingsforsikring for 0,9 % av utestående saldo hver måned. Denne forsikringen gir deg økonomisk støtte hvis du skulle bli ufrivillig arbeidsledig eller permittert, eller om du skulle bli kritisk syk.

Fordeler og ulemper med Komplett Bank MasterCard

Fordelene med Komplett Bank MasterCard er alle bonusene du får ved å bruke kortet, at kortet er gebyrfritt og at du kan få inntil hele 9 måneders rentefri betalingsutsettelse. Ulempene er at rentene løper fra uttakstidspunkt ved kontantuttak og en lav maksimal bonusgrense per måned.

Betingelser

Komplett Bank kredittsjekker alle søkere, og det blir i tillegg foretatt en egen kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. For å få innvilget Komplett Bank MasterCard må du:

  • Være fylt 20 år
  • Ha en fast inntekt
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

FinansTopp.no gir kredittkortet Komplett Bank MasterCard terningkast 4.

Samtlige av kredittkortene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

Rente og gebyrer

I kategorien rente og gebyrer oppnår 7/10 poeng. Komplett Bank MasterCard scorer svært bra på både renter og gebyrer, det som er så bra med kortet er at de har gebyrfrie kontantuttak. Det eneste vi kan trekke ned med Komplett Bank MasterCard er at renten løper fra uttaksdatoen.

Fordeler

I kategorien fordeler oppnår kortet 6/10 poeng. Komplett Bank har en liten fordelsprogram, men den er ganske unik for lojale Komplett-kunder. Komplett bank for også stort pluss for forsikringsordninger som inkluderer reise- og avbestillings-, ID-tyveri- og kjøpsforsikring.

Brukeropplevelse

I kategorien brukeropplevelse oppnår kortet 7/10 poeng. Det er en fin og oversiktlig søknadsprosess helt til du blir kunde og underveis i kundereisen. Komplett Bank er raske på å svare på henvendelser og er tilgjengelig på flere plattformer, det som drar opp er at du også kan endre PIN-kode. Vi må trekke noe ned siden de ikke har APP-løsning.

Helhetsvurdering

I kategorien totalvurdering får kortet 4/10 poeng. Komplett Bank er veldig god for deg som ønsker gode rabatter knyttet til Kompletts nettbutikk, men bortsett fra det har de lite andre rabatter. Kortet skal også ha stort pluss for inkluderte forsikringer.

Rente og gebyrer

Generelle gebyrer

Årsavgift: 0 kr
Varekjøp: 0 kr

Bruk i Norge

Kontantuttak i minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Bruk hos Posten/Post i Butikk: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)

Bruk i utlandet

Varekjøp: 0 kr
Kontantuttak minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)

Renter

Årlig nominell rente: 21,4 %
Årlig effektiv rente: 24,73 %
Nominell rente per måned: 1,78 %

Grenser for kontantuttak

Kontantuttak i utlandet: 10 000 kr per 30 dager
Kontantuttak innlands: 10 000 kr per 30 dager

Øvrige gebyrer

Papirfaktura: 35 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Overføring til annen konto: 0 kr (renter løper fra overføringsdato)
Overføring av bonus: 0 kr (rente løper fra overføringsdato)
Regningsbetaling: 0 kr (renter løper fra betalingsdato)
Overtrekksgebyr: 0 kr
Purregebyr: 70 kr
Varsel om inkasso: 70 kr
Gebyr for betalingsoppfordring: 210 kr
Betalingsutsettelse 3 måneder: 249 kr (valgfri)
Betalingsutsettelse 6 måneder: 329 kr (valgfri)
Betalingsutsettelse 9 måneder: 449 kr (valgfri)
Minimumsinnbetaling per måned: 3 % av utestående beløp (minimum 300 kr)

Låneeksempel

Eff.rente 24,73 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 644 kr

Brukererfaring med Komplett Bank MasterCard

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding