Home / kredittkort / Danske Bank kredittkort

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Danske Bank kredittkort

4.5


13.01.2019 Helene Olsen

Danske Bank har ulike kundeprogrammer, og Basis er den enkleste varianten. det er gjennom dette programmet du kan bestille Danske Bank MasterCard Basis. Kredittkortet er også enkelt, og mangler flere faktorer som du finner hos mange av konkurrentene, som for eksempel forsikringer, bonuser og rabatter ved bruk. Alt i alt et nokså kjedelig kredittkort med få fordeler.

23,12 %
Eff. rente

18 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Danske Bank Mastercard Basis
Du må betale 3 % av månedlig forbruk

Med Danske Bank MasterCard Basis må du betale minimum 3 % av utestående saldo hver måned, og minimum 250 kroner. Vi anbefaler selvfølgelig at du betaler mer enn dette hvis du har mulighet til det, da det alltid vil lønne seg i lengden. Det beste er å betale hele den utestående saldoen hver måned, slik at du slipper å betale renter.

Fordeler og ulemper med Credits Visa

Den eneste fordelen vi kan se med Danske Bank MasterCard Basis er at du får opprettet en egen kredittkortkonto til kredittkortet. Ulempene er at det ikke er noen rabatter eller bonuser ved bruk av kredittkortet, at det er fakturagebyr og at det ikke er noen forsikringer inkludert i kortet. 

Betalingsforsikring

Mot 0,7 % av utestående saldo hver måned kan du tegne en betalingsforsikring, som dekker deler av det utestående beløpet på kredittkortet ved langvarig sykdom, arbeidsledighet, permittering eller dødsfall. 

Betingelser

Danske Bank kredittsjekker alle søkere, og det blir i tillegg foretatt en egen kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. For å få Danske Bank MasterCard Basis kredittkort må du være fylt 18 år.

FinansTopp.no gir kredittkortet Danske Bank MasterCard Basis terningkast 1.