Credits Visa kredittkort

Credits Visa kredittkort | FinanstoppKredittkortet Credits Visa fra BB Finans har få gebyrer sammenlignet med mange andre kredittkort på markedet. Men kortet har få forsikringer og ingen rabatter og bonuser ved normal bruk. Finansieringsselskapet BB Finans har siden 1984 tilbudt kredittkort og forbrukslån til norske forbrukere.

Gode rentevilkår

Credits Visa har blant de beste rentevilkårene blant kredittkortene vi har testet. Den årlige effektive renten på kredittkortet Credits Visa er på 21,82 %. Nominell rente er 19,90 %. Dette gjør kredittkortet til et godt alternativ hvis du ikke har planer om å betale ned alt du skylder hver måned.

Gebyrfritt kredittkort

Selv om Credits Visa har få gebyrer og gunstige renter, kunne det med fordel hatt flere fordeler. Vi savner rabatter og bonuser som vi er vant med fra mange andre kredittkort. Dessuten begynner rentene å løpe fra det øyeblikket du foretar et gebyrfritt kontantuttak i Norge eller utlandet.

Fordeler og ulemper med Credits Visa

Fordelene med Credits Visa kredittkort er selvfølgelig lave renter og gebyrfri bruk både her hjemme og utenlands. Kortet har heller ingen fakturagebyr. I tillegg kan du få inntil 51 dagers rentefrihet.

Ulempene er at rentene løper fra uttakstidspunktet, at kortet ikke har noe fordelsprogram eller bonuser, og at det ikke er inkludert en reise- og avbestillingsforsikring i kortet.

Betalingsforsikring

Du kan bestille en egen betalingsforsikring for Credits Visa sammen med kredittkortet. Forsikringen dekker dine månedlige utgifter på kortet ved for eksempel ufrivillig arbeidsløshet eller permittering, sykemelding og sykehusinnleggelse. Forsikringen koster 0,9 % av utestående saldo.

Betingelser

BB Finans kredittsjekker alle søkere, og det blir i tillegg foretatt en egen kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. For å få Credits Visa kredittkort må du:

  • Være mellom 18 og 60 år
  • Bo på en folkeregistrert adresse i Norge og være norsk statsborger
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
  • Være i fast jobb

FinansTopp.no gir kredittkortet Credits Visa terningkast 3.

Samtlige av kredittkortene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

Rente og gebyrer

I kategorien rente og gebyrer oppnår Credits Visa kredittkort 6/10 poeng. Her får du helt grei rente og samtidig som det er lite av gebyrer.

Fordeler

I kategorien fordeler oppnår kortet 3/10 poeng. Du får ingen fordelsprogram gjennom Credits Visa. Det som veier opp er få gebyrer og det trekker noe opp. Kortet har heller ikke noe inkluderte forsikringer.

Brukeropplevelse

I kategorien brukeropplevelse oppnår kortet 4,5/10 poeng. Helt fra søknad frem til du blir kunde er det en grei opplevelse. De svarer raskt på henvendelser og er tilgjengelig på flere plattformer. Du har ikke mulighet til å velge egen PIN-kode samt at det heller ikke finnes noen app-løsning.

Helhetsvurdering

I kategorien totalvurdering får kortet 3,5/10 poeng. Kortet skal ha for at de har gode vilkår for gebyrer, men her mangler de andre fordeler og inkluderte forsikringsordninger.

Rente og gebyrer

Generelle gebyrer

Årsavgift: 0 kr
Varekjøp: 0 kr

Bruk i Norge

Kontantuttak i minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Bruk hos Posten/Post i Butikk: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)

Bruk i utlandet

Varekjøp: 0 kr
Kontantuttak minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Valutapåslag: 1,75 %

Renter

Årlig nominell rente: 19,90 %
Årlig effektiv rente: 25,28 %
Nominell rente per måned: 1,66 %

Grenser for kontantuttak

Kontantuttak i utlandet: Inntil kredittgrense
Kontantuttak innlands: Inntil kredittgrense

Øvrige gebyrer

Nytt kort: 0 kr
Erstatningskort: 0 kr (50 kr etter utstedelse av erstatningskort nummer tre)
Elektronisk faktura: 0 kr
Regningsbetaling: 0 kr (rente løper fra betalingsdato)
Overføring mellom kontoer: 0 kr (rente løper fra betalingsdato)
Purregebyr: 70 kr
Inkassovarsel: 70 kr
Forsinkelsesrente: 19,90 % per år
Gebyr for betalingsoppfordring: 210 kr
Betalingsforsikring: 0,9 % av utestående beløp (valgfri)
Minimumsinnbetaling per måned: 3 % av utestående beløp (minimum 300 kr)

Låneeksempel

Eff. rente 25,28 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 679 kr

Brukererfaring med Credits Visa kredittkort

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding