Credits Flex+ kredittkort

Det er BB Finans som tilbyr kredittkortet Credits Flex+. Kortet er etter vår mening et meget bra alternativ når det gjelder kredittkort, da det blant annet er gebyrfritt og har svært gode rentevilkår sammenlignet med mange andre kredittkort. Credits Flex+ gir deg gebyrfrie kontantuttak både i Norge og utlandet. Dette gjør kortet til et av de rimeligste kredittkortene på markedet. Du får imidlertid ingen rabatter eller bonuser ved å bruke kortet. Det er heller ingen reise- og avbestillingsforsikring inkludert.

Credits Flex+ kredittkort | Finanstopp

Norges billigste kredittkort

Kredittkortet Credits Flex+ er Norges rimeligste kredittkort, da det er 100 % gebyrfritt og ikke har noen årsavgift, etableringsgebyr eller andre gebyrer. I tillegg er det gebyrfrie kontantuttak både her hjemme og i utlandet. Men vær oppmerksom på at rentene begynner å løpe fra det tidspunktet du tar ut penger.

Fordeler og ulemper med Credits Flex+

Det er selvfølgelig flere fordeler ved Norges billigste kredittkort, som for eksempel at det er 100 % gebyrfritt, også på kontantuttak i inn- og utland. Kortet har også en høy kredittgrense og lav aldersgrense. Det stilles ingen konkrete inntektskrav for å få Credits Flex+.

Ulempene er at det ikke er inkludert reise- og avbestillingsforsikring i kortet. Du får heller ingen rabatter eller bonuser ved bruk, som du får men mange andre kredittkort. 

Betalingsforsikring

Du kan bestille en egen betalingsforsikring for Credits Flex+ når du søker om kredittkortet. Forsikringen dekker dine månedlige utgifter på kortet ved for eksempel ufrivillig arbeidsløshet eller permittering, sykemelding og sykehusinnleggelse. Betalingsforsikringen koster 0,9 % av utestående saldo.

Betingelser

BB Finans kredittsjekker alle søkere, og det blir i tillegg foretatt en egen kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. For å få Credits Flex+ kredittkort må du:

  • Være fylt 20 år
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker
  • Ha en fast inntekt, men størrelsen på inntekten er ikke spesifisert

FinansTopp.no gir kredittkortet Credits Flex+ terningkast 5

Samtlige av kredittkortene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

Rente og gebyrer

I kategorien rente og gebyrer oppnår Credits Flex+ kredittkort 9/10 poeng. Dette kortet har beste vilkår for renter og gebyrer. Det eneste som drar litt ned er at det løper renter fra uttakstidspunkt ved kontantuttak.

Fordeler

I kategorien fordeler oppnår kortet 4/10 poeng. Dette er ikke kortet for deg som er ute etter gode fordeler, Credits Flex+ har ikke noe fordelsprogram eller noe inkluderte forsikringer.

Brukeropplevelse

I kategorien brukeropplevelse oppnår kortet 5/10 poeng. Fra søknad til kundereisen er det grei opplevelse hos Credits. Det som trekker ned er manglende muligheter for å kunne velge egen PIN-kode og noen form for app.

Helhetsvurdering

I kategorien totalvurdering får kortet 8/10 poeng. Dette er ikke kortet for deg som er ute etter gode fordeler og andre spennende ting. Men til gjengjeld scorer kortet svært bra når det kommer til vilkårene for renter og gebyrer.

Rente og gebyrer

Generelle gebyrer

Årsavgift: 0 kr
Varekjøp: 0 kr

Bruk i Norge

Kontantuttak i minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Bruk hos Posten/Post i Butikk: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)

Bruk i utlandet

Varekjøp: 0 kr
Kontantuttak minibank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Valutapåslag: 2 %

Renter

Årlig nominell rente: 9,9%
Årlig effektiv rente: 10,44%
Nominell rente per måned: 0,83%

Grenser for kontantuttak

Maksimum kontantuttak: Inntil kredittgrense
Maksimum overførsel fra kort til konto: Inntil kredittgrense

Øvrige gebyrer

Nytt kort: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Papirfaktura: 0 kr
Etableringsgebyr: 0 kr
Regningsbetaling: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Overføring fra kort til konto: 0 kr (rente løper fra uttaksdato)
Overtrekksgebyr: 100 kr
Purregebyr: 70 kr
Varsel om inkasso: 70 kr
Gebyr for betalingsoppfordring: 210 kr
Nødkort og nødkontanter: 250 kr
Betalingsforsikring: 0,9 % av utestående saldo
Minimumsinnbetaling per måned: 3 % av utestående beløp (minimum 300 kr)

Låneeksempel

Eff. rente 11,47 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 15 797 kr

Brukererfaring med Credits Flex+ kredittkort

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding