365Privat MasterCard kredittkort

Kredittkortet 365Privat med drivstoffrabatt er etter vår mening et av de aller beste bensinkortene på markedet. Kortet gir deg hele 92 øre i rabatt per liter bensin eller diesel på alle Esso-stasjoner og 2 % cashback på alle andre bensinstasjoner. Du får også bonuser og rabatter gjennom Danske Bank Reward og Dealpass, som gir deg fordeler i flere nettbutikker, på restauranter, og i klesbutikker for å nevne noe.

365Privat MasterCard kredittkort | Finanstopp

Store rabatter på drivstoff

Med kredittkortet 365Privat har du alltid tilgang på rimeligere drivstoff. Du får 3,65 % rabatt hos Esso og 2 % hos alle andre bensinstasjoner. Rabatten overføres til kontoen din én gang hver måned. På grunn av de fordelaktige rabattene har 365Privat blitt kåret til «best i test» i en rekke tester, blant annet av Dagbladet, VG og E24.

Midt på treet til generelt bruk

Det er særlig drivstoffrabatten som gjør kredittkortet 365Privat til et meget bra kredittkort. For generelle brukere som ønsker å bruke det til andre ting enn å fylle drivstoff, er kortet ikke fullt så bra i forhold til sine konkurrenter. 365Privat har ikke inkludert reiseforsikring og har en relativt lav årlig cashback grense. Kredttgrensen på kortet er også i det laveste laget.

Fordeler og ulemper med 365Privat

Fordelene med 365Privat er høy drivstoffrabatt. Hele 92 øre per liter hos Esso med en pris på 16 kroner literen. Du får 3,65 % cashback på alle Esso-stasjoner pluss 34 øre per liter, og 2 % på alle andre stasjoner. I tillegg får du flere fordeler gjennom Danske Bank Reward og Dealpass, og 365 kWh årlig rabatt på strøm fra Ustekveikja Energi.

Ulempene etter vår mening er maksimalt 2000 kroner i cashback per år, kun 50 000 i kredittgrense, og det at kredittkortet ikke har reie- og avbestillingsforsikring inkludert.

Betingelser

365Privat kredittsjekker alle søkere og foretar en kredittvurdering av deg basert på opplysninger fra et kredittopplysningsselskap. For å få innvilget 365Privat må du:

  • Være fylt 21 år
  • Ha en fast årlig inntekst på minimum 140 000 kroner
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg eller pågående inkassosaker

FinansTopp.no gir totalt kredittkortet 365Privat terningkast 4.

Samtlige av kredittkortene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

Rente og gebyrer

I kategorien rente og gebyrer oppnår 4/10 poeng. 365Privat får noe trekk siden de har så høye gebyrer for uttak og bruk i utlandet, de tar også gebyr for kontantuttak og renten løper fra uttaksdato.

Fordeler

I kategorien fordeler oppnår kortet 7/10 poeng. Her får du kanskje markedets beste kort med drivstoffrabatt. De har også en god cashback ordning samt gode fordeler gjennom Danske Bank Reward, det som trekker ned er at de ikke har noen inkluderte forsikringer.

Brukeropplevelse

I kategorien brukeropplevelse oppnår kortet 6/10 poeng. Siden deres er god og oversiktlig og appen deres er svært brukervennlig. Det gode er at de er en del av Danske Bank systemet, det som drar noe ned er manglende muligheten til å endre PIN-kode.

Helhetsvurdering

I kategorien totalvurdering får kortet 8/10 poeng. Kortet scorer veldig bra på mange punkter, det som drar opp er drivstoffrabatten som følger med.

Rente og gebyrer

Generelle gebyrer

Årsavgift: 0 kr
Varekjøp: 0 kr

Bruk i Norge

Kontantuttak i minibank: 40 kr + 2 % av uttaksbeløpet (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 40 kr + 2 % av uttaksbeløpet (rente løper fra uttaksdato)
Bruk hos Posten/Post i Butikk: 40 kr + 2 % av uttaksbeløpet (rente løper fra uttaksdato)

Bruk i utlandet

Varekjøp: 0 kr
Kontantuttak minibank: 40 kr + 2 % av uttaksbeløpet (rente løper fra uttaksdato)
Kontantuttak bank: 40 kr + 2 % av uttaksbeløpet (rente løper fra uttaksdato)
Valutapåslag: 2 %

Renter

Årlig nominell rente: 21,4 %
Årlig effektiv rente: 25,53 %
Nominell rente per måned: 1,783 %

Grenser for kontantuttak

Kontantuttak i inn- og utlandet: 10 000 kr per 7 dager
Varekjøp i inn- og utland: 50 000 kr per 7 dager

Øvrige gebyrer

Nytt kort: 0 kr
Elektronisk faktura: 0 kr
Papirfaktura: 45 kr
Hente PIN: 0 kr
Nødkort/-kontanter: 850 kr
Overtrekksgebyr: 100 kr
Regningsbetaling/overføring mellom kontoer: 0 kr (rente løper fra overføringsdato)
Minimumsinnbetaling per måned: 3 % av utestående beløp (minimum 250 kr)

Låneeksempel

Eff. rente 25,53 %. 15 000 kr o/12 mnd. Totalt 16 930 kr

Brukererfaring med 365Privat MasterCard kredittkort

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding