Home / Nyheter / Hvordan tjene CashPoints?

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Hvordan tjene CashPoints? - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 14.04.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Hvordan tjene CashPoints?

Alle som har et kredittkort fra Bank Norwegian og som er medlemmer av Norwegian Reward er ute etter å tjene CashPoints. Slik gjør de det.

CashPoints er Norwegians bonuspoeng. Du kan tjene CashPoints både ved å fly med flyselskapet og ved å handle i Bank Norwegians fordelsportal Norwegian Reward. Ett CashPoint er lik en norsk krone, og du kan bruke CashPoints på flybilletter hos Norwegian.

Bank Norwegian Visa gir CashPoints

Ønsker du å samle inn CashPoints raskest mulig, lønner det seg å bruke Norwegian kredittkort i hverdagen. Alt du betaler med dette kredittkortet gir deg 1 % tilbake i form av CashPoints.

Bank Norwegian Visa har ingen årsavgift. Kortet har heller ingen andre kostnader så lenge du betaler tilbake det du skylder ved forfall. Det er først når du ikke gjør det at rentene begynner å løpe. Kredittkortet gir deg 45 dagers rentefri betalingsutsettelse.

Første gang du bruker Bank Norwegian Visa får du automatisk 250 CashPoints. I tillegg får du 5 % av summen du betaler for lavprisbilletter hos Norwegian og hele 20 % av fullprisbilletter tilbake som CashPoints.

Du får ikke CashPoints når du betaler regninger med Bank Norwegian Visa. Tidligere fikk du det hvis du betalte regninger via appen Payr, men dette gjelder ikke etter februar 2018.

CashPoints hos flere av Norwegians samarbeidspartnere

Du kan også tjene CashPoints ved å kjøpe varer eller tjenester hos mange av Norwegians samarbeidspartnere. Det betyr at du kan skaffe deg ekstra CashPoints ved kjøp av alt fra strøm, TV-pakker, mobilabonnement og bredbånd, til hotellopphold og dagligvarer.

Kjøper du strøm av Norges Energi får du 500 CashPoints som en velkomst. I tillegg får du ytterligere 200 CashPoints i året. Du får 1000 CashPoints som en engangsbonus hvis du kjøper boligalarm fra Sector Alarm, mens du får hele 1500 CahPoints hvis du bytter til RiksTV. Mobilabonnement hos Talkmore gir deg 500 CashPoints som en engangsbonus og 3 % bonus i CashPoints på all mobilbruk. Bytter du bredbåndleverandør til HomeNet gir det deg 500 CashPoints i engangsbonus og 5 % bonus i CashPoints på månedlige fakturaer. Hvis du i tillegg kjøper dagligvarer hos Kolonial.no får du 300 CahsPoints når du handler for 600 kroner, pluss 3 % bonus i CashPoints på alt du handler.

Norwegian har også mange andre samarbeidspartnere, så du kan tjene CashPoints på alt fra parkering til kjøp av magasiner og aviser. Du finner en fullstendig liste på nettsidene til Norwegian Reward. Med andre ord kan du tjene drøssevis med CashPoints ved å være litt lur, og på den måten skaffe deg gratis flybilletter med Norwegian.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…