Home / Nyheter / Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 22.10.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.

Har du vært på kamp i England før, skjønner vi godt at du har lyst på en tur til. FÅ ting kan sammenlignes med å se favorittlaget ditt tar tre poeng på hjemmebane, eller går videre cupen – enten det er FA-cupen eller den engelske ligacupen. I tillegg er jo de fire lagene som havnet øverst på tabellen forrige sesong, Manchester City, Manchester United, Tottenham og Liverpool med i Champions League, og da kan du virkelig se storkamper på engelske arenaer. Vi snakker da om motstandere som Real Madrid, Barcelona og Juventus for å nevne noen.

Mange nordmenn drar til London for å se fotball, hvor du finner lag som Tottenham, Chelsea, Arsenal, West Ham, Fulham og Crystal Palace i den øverste divisjonen. Men det er også mange som drar til Manchester for å se Manchester City på Etihad eller Manchester United på Old Trafford, eller til Liverpool for å se Liverpool på Anfield eller Everton på Goodison Park.

Birmingham, som er Englands nest største by etter London, har for øyeblikket ingen lag i Premier League. Men både Aston Villa og West Bromwich Albion har ambisjoner om å rykke opp igjen fra Championship.

God planlegging lønner seg alltid

Fotballturen til England blir billigere hvis du bestiller kampbilletter, reise og opphold hver for seg. Flere aktører i Norge tilbyr pakketurer, hvor alt er inkludert, men dette blir som regel mange tusenlapper dyrere. Det er mulig å finne veldig billige flybilletter til England. Et godt tips er å melde deg på nyhetsbrev til de ulike flyselskapene. Da vil du alltid holde deg oppdatert på gode tilbud og kampanjer.

Billetter lønner det seg å kjøpe fra fotballklubbenes egne hjemmesider. Vær oppmerksom på at du hos flere av klubbene må være medlem i supporterklubben for i det hele tatt få kjøpt billetter. Men er du først fan av klubben, kan jo det være en god ide i utgangspunktet.

Det er mange hoteller og andre overnattingsmuligheter i England, og er du på fotballtur med kompiser trenger dere ikke nødvendigvis å bo på de dyreste hotellene. På hotellet skal du bare sove uansett, det er jo på stadion og sikkert på en pub eller to dere kommer til å tilbringe tiden.

Betal med kredittkort i utlandet

Det lønner seg alltid å ha med seg to kort når du er på tur i utlandet, også i England. Et kort knyttet til brukskontoen din og et kredittkort. Husk å alltid oppbevare kortene hver for seg, slik at du har tilgang til penger uansett hva som skulle skje.
Betaler du med kredittkort, står du sterkere om du skulle være så uheldig å bli utsatt for en svindel. Det er nemlig langt enklere å få tilbake pengene du har tapt hvis du har betalt med kredittkort enn hvis du har betalt med ditt vanlige bankkort knyttet til brukskontoen din.

De fleste kredittkort har også inkludert reiseforsikring hvis du betaler minst halvparten av reisens transportkostnader med kredittkortet. Sjekk vilkår og betingelser på kredittkort i Norge på FinansTopp, en gratis sammenligningstjeneste for kredittkort og forbrukslån.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Hvor mye kan jeg låne | Finanstopp

Hvor mye kan jeg låne?

Publisert 21.10.2018 av Henrik Jørgensen

Du kan låne fra 5000 – 500 000 kroner uten sikkerhet hos flere banker og finansinstitusjoner i Norge. Lån uten sikkerhet, også kalt forbrukslån, vil si at banken ikke krever noen form for sikkerhet fo…