Home / Nyheter / Fordelsportalen Eika Fordel

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Fordelsportalen Eika Fordel - Image | FinansTopp
Sist Oppdatert: 14.04.2018 - Skrevet av Henrik Jørgensen

Fordelsportalen Eika Fordel

Med et kredittkort fra en av Eikas sparebanker kan du dra nytte av de mange fordelene du får via fordelsportalen Eika Fordel.

Bankalliansen Eika sin egen fordelsportal er forbeholdt de som har et kredittkort fra Eika, enten det er Eika Gold MasterCard, Eika ViVo MasterCard eller Eika Business –med privatansvar eller bedriftsansvar.

Rabatt i butikker

Kredittkortene fra Eika gir deg rabatter i ulike butikker, både i nettbutikker og i fysiske butikker. Du får for eksempel rabatt på bildekk hos Vianor og rabatt i nettbutikken We Norwegians.

De fleste rabattene du får ved å bruke et av de tre kredittkortene fra de ulike bankene i bankalliansen Eika er nettbaserte. I Eika Fordel, som er deres egen fordelsportal, får du både faste rabatter, sesongavhengige rabatter og andre rabatter. Noen av nettbutikkene som gir deg fat rabatt, gir deg ekstra rabatt ved høytider, som for eksempel før jul.

Som regel får du en prosentvis rabatt fra torsdag til lørdag i fysiske butikker og fra torsdag til søndag i nettbutikker. Eika Fordel lanserer nye tilbud og fordeler tre til fire ganger hver måned, så det lønner seg å følge godt med for å finne gode tilbud som passer deg.

Både lokale og nasjonale fordeler

På nettsidene til Eika Fordel ser du til enhver tid fordelene du kan få både lokalt og nasjonalt. Stort sett er de lokale fordelene knyttet til fysiske butikker, mens de nasjonale fordelene er i ulike nettbutikker.

Eika har også en egen fordelsportal for bestilling av leiebil og hotellrom. Bestiller du leiebil gjennom bankens fordelsportal, får du 10 % rabatt. Er det hotellrom du er ute etter, får du rabatter hos over 5 millioner hoteller rundt om i hele verden. I hotellrabatten er det i tillegg inkludert en prisgaranti som gir deg mellomlegget tilbake hvis du skulle finne et hotellrom til en lavere pris enn det du finner vi fordelsportalen til Eika. Selvfølgelig med gitte vilkår og betingelser.

Slik fungerer rabatten

Hvis du for eksempel finner en rabatt i en fysisk butikk som du ønsker å benytte deg av, betaler du først full pris for varen i butikken. Rabatten blir automatisk registrert på ditt kredittkort noen dager etter, og trekkes dermed fra beløpet du har brukt. I nettbutikkene bruker du en rabattkode, som du finner ved tilbudet på nettsidene til Eika Fordel.

Relaterte Artikler

Norsk økonomi og koronakrisen

Norsk økonomi og koronakrisen

Publisert 10.09.2020 av Henrik Jørgensen

Ingen kunne i begynnelsen av året 2020 forutse at en virus, som første gang ble konstatert i Wuhan, Kina, i desember 2019, ville utløse en økonomisk krise i Norge, Europa, ja til og på verdensplan.
Vi…

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Bør betalingsformidlingsforbudet håndheves strengere?

Publisert 02.12.2018 av Henrik Jørgensen

Helt siden 2010, da lovforskriften om forbud mot betalingsformidling for pengespill som ikke har norsk tillatelse trådte i kraft, har det med jevne mellomrom blusset opp en debatt om nettopp betalings…

Gjør fotballturen til England enklere | Finanstopp

Gjør fotballturen til England enklere, billigere og bedre

Publisert 22.10.2018 av Henrik Jørgensen

Om du aldri har vært på en kamp i Premier League før, er det vanskelig å beskrive stemningen du vil oppleve med ord. Engelskmenn er glad i å synge og de er blant de mest trofaste supporterne i verden.…