yA Bank forbrukslån

yA Bank forbrukslån | Finanstopp

Gode betingelser

yA Bank tilbyr inntil tre års avdragsfrihet på sine forbrukslån med en nominell rente fra 8,95 % til 19,9 %. Avdragsfrihet kan være praktisk hvis du er inne i en periode hvor du trenger litt ekstra. Vær imidlertid oppmerksom på at lang avdragsfrihet gjør lånet dyrere totalt sett.

Krav til forbrukslån hos yA Bank

yA Bank stiller ingen krav til hva du skal bruke pengene til, selv om du likevel må oppgi grunnen når du søker. Dette er bare en formalitet. De stiller heller ingen krav til noen form for sikkerhet. De krever imidlertid at du har fylt 20 år og kan dokumentere en fast årlig inntekt på minimum 250 000 kroner. For å få innvilget et forbrukslån hos yA Bank, kan du ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg.

Fordeler og ulemper med ya Bank

Fordelene med forbrukslån fra yA Bank er at du kan låne opptil 500 000 uten sikkerhet med gunstige rentevilkår. Du kan få inntil 3 års avdragsfrihet og inntil 15 års nedbetalingstid hvis du skal bruke lånet til å refinansiere annen gjeld. Ulempene er litt høye gebyrer, uavhengig av lånesum.

Gebyrer og renter

  • Etableringsgebyr på 900 kroner på alle lån
  • Termingebyr på 35 kroner
  • Purregebyr på 70 kroner
  • Betalingsutsettelse 250 kroner per gang
  • Nominell rente fra 8,95 % til 19,93 %
  • Effektiv rente fra 9,52 % til 31,64 %

Betalingsforsikring

yA Bank tilbyr en betalingsforsikring som koster 263,45 % av ditt terminbeløp. Forsikringen betales forskuddsvis. For å gi et eksempel, så vil en betalingsforsikring på et lån på 65 000 kroner med fem års nedbetalingstid koste deg 114 kroner hver måned.

Betingelser

yA Bank foretar en kredittvurdering av samtlige søkere basert på opplysninger fra et kredittopplysningsbyrå. I tillegg må du innfri disse betingelsene for å få innvilget et forbrukslån hos yA Bank:

  • Du må være fylt 20 år
  • Du må kunne dokumentere en fast årlig inntekt på minimum 250 000 kroner
  • Du kan ikke ha en betalingsanmerkning registrert på deg eller pågående inkassosaker

FinansTopp.no gir forbrukslån fra yA Bank terningkast 4.

Samtlige av forbrukslånene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

[wp_charts title="mypie" type="pie" align="alignright" margin="5px 20px" data="10,32,50,25,5"]
Posted in
Avatar

Helene Olsen

Helene Olsen har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har også erfaring som frilansjournalist for en rekke magasiner og ukeblader. Helene fant veien til oss, eller rettere sagt vi fant Helene en vakker maidag i 2018. Siden den gang har vi latt oss imponere av arbeidskapasiteten og tekstene hun leverer. Det er tydelig at hun er oppdatert på alt som skjer i finansverdenen, noe som selvfølgelig er gull verdt for oss. Helene er også glad i å lese fagstoff og hun liker å fordype seg i komplekse problemstillinger. En unik egenskap som bare bygger opp under kvaliteten hun leverer hver eneste gang.

Leave a Comment