Home / Forbrukslan / Sbanken forbrukslån

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Sbanken forbrukslån

0.0

20.12.2018 Helene Olsen

Forbrukslån fra Sbanken er blant de billigste du kan få i Norge. Sbanken tilbyr forbrukslån med lav rente og helt uten gebyrer, og kommer derfor svært godt ut i vår test. Sbanken er en heldigital bank som tilbyr et bredt spekter av bankprodukter. Hos Sbanken kan du få forbrukslån på mellom 25 000 og 500 000 kroner med en effektiv rente fra 7,98 til 19,5 prosent. Hvilken rente du vil bli tilbudt er individuelt fra lånesøker til lånesøker, og baseres på faktorer som alder, fast inntekt og hvor mye…


Fra 7,98 til 19,5 %
Eff. rente

25 000 - 500 000 kr
Lånebeløp

1-5 år
Løpetid

23 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Forbrukslån fra Sbanken er blant de billigste du kan få i Norge. Sbanken tilbyr forbrukslån med lav rente og helt uten gebyrer, og kommer derfor svært godt ut i vår test. Sbanken er en heldigital bank som tilbyr et bredt spekter av bankprodukter.

Hos Sbanken kan du få forbrukslån på mellom 25 000 og 500 000 kroner med en effektiv rente fra 7,98 til 19,5 prosent. Hvilken rente du vil bli tilbudt er individuelt fra lånesøker til lånesøker, og baseres på faktorer som alder, fast inntekt og hvor mye annen gjeld du har fra før. Alle søkere vil bli kredittsjekket.

Men Sbanken kan skryte av en gjennomsnittlig rente på 9,9 prosent. Noe som er svært fordelaktig i forhold til mange av konkurrentene i markedet.

Helt uten gebyrer

Et forbrukslån helt uten gebyrer er sjelden vare. Du må selvfølgelig betale avdrag og renter, men andre gebyrer slipper du helt unna. Etter det vi kan se, er det bare Santander av konkurrentene som kan tilby like gode betingelser. Det at forbrukslånet ikke har gebyrer bidrar til å holde den effektive renten nede. Dette er en stor fordel for deg, da lånet blir billigere å betjene.

Krav til Sbanken forbrukslån

Ettersom et forbrukslån er et lån uten sikkerhet, vil ikke Sbanken stille noen krav til hvordan du skal disponere lånet. Du kan med andre ord bruke pengene til akkurat det du selv vil. Du slipper også å stille noen form for pant i eiendeler for å få lånet. Banken tar derfor en større risiko enn de gjør ved for eksempel billån eller boliglån, med sikkerhet i bilen eller boligen. Derfor vil renten på et forbrukslån være noe høyere.

Fordeler og ulemper med Sbanken forbrukslån

Fordelene med et forbrukslån i Sbanken er først og fremst at du slipper alle gebyrer, også etablerings- og termingebyr. Ulempene derimot er at det ikke finnes noen mulighet for avdragsfrihet eller betalingsutsettelse.