Home / Forbrukslan / Sambla Forbrukslån

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Sambla Arbins gate 2 0253 Oslo

33 22 29 70

Sambla Forbrukslån

4.0

20.12.2018 Helene Olsen

Sambla så dagens lys i 2014 og betegner seg selv som en låneformidler for den nye generasjonen. De fokuserer på sikkerhetsaspektet og har derfor inngått et samarbeid med BankID. Hittil har over 140 000 kunder tatt forbrukslån gjennom Sambla. Selskapet har kontorer i Stockholm, Lund og Oslo. Sambla har 11 samarbeidsbanker, og når du søker om et forbrukslån via Sambla søker du i alle disse bankene. Det er Sambla som tar seg av videreformidlingen. Derfor kan du spare mye tid på denne prosessen. Fle…


6,17 %
Eff. rente

5 000 - 500 000 kr
Lånebeløp

18 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Sambla så dagens lys i 2014 og betegner seg selv som en låneformidler for den nye generasjonen. De fokuserer på sikkerhetsaspektet og har derfor inngått et samarbeid med BankID. Hittil har over 140 000 kunder tatt forbrukslån gjennom Sambla. Selskapet har kontorer i Stockholm, Lund og Oslo.

Sambla har 11 samarbeidsbanker, og når du søker om et forbrukslån via Sambla søker du i alle disse bankene. Det er Sambla som tar seg av videreformidlingen. Derfor kan du spare mye tid på denne prosessen.

Fleksibel låneramme

Sambla formidler forbrukslån med en kredittramme fra 5000 til 500 000 kroner uten sikkerhet. Det betyr at du slipper å stille eiendeler som pant for å få innvilget forbrukslånet. Pengen kan du også bruke til akkurat det du selv måtte ønske.

Enkel søkeprosess

Sambla har en enkel og intuitiv nettside, som gjør det enkelt å søke om forbrukslån i flere banker samtidig. De tar heller ikke betalt for denne tjenesten. Grunnen til at de ikke trenger å gjøre det, er at de får en cashback fra bankene som de samarbeider med.

Når du sender inn en søknad om forbrukslån via Sambla, vil de videreformidle søknaden din til sine 11 samarbeidsbanker. Det er så opp til de ulike bankene om de ønsker å gi deg et lånetilbud eller ikke. Samtlige søkere blir kredittvurdert, det vil si at de henter inn opplysninger om deg fra kredittopplysningsbyråene. I tillegg vil hver enkelt bank foreta en egen individuell kredittvurdering, basert på faktorer som alderen din, fast inntekt, og hvor mye annen gjeld du har fra før.

Fordeler og ulemper med Sambla forbrukslån

Fordelen med å søke forbrukslån via Sambla er at du får like gode betingelser som du ville fått ved å kontakte hver bank direkte. Det er også en fordel at du kan ringe en av rådgiverne i Sambla hvis du lurer på noe i søknadsprosessen. Ulempen er at de krever mye informasjon.