Resurs Bank forbrukslån

Hos Ressurs Bank kan du få et forbrukslån fra 10 000 til 300 000 kroner med en nedbetalingstid på fire år. Hvis lånet skal refinansiere annen gjeld, kan nedbetalingstiden på lånet være inntil 12 år.

Ressurs Bank, som ble startet i 1977, kjøpte i 2015 opp yA Bank, er en nisjebankene i Skandinavia som vokser raskest.

Nominell rente på forbrukslån fra Ressurs Bank ligger mellom 8,39 og 19,39 prosent. Hva slags rente du blir tilbudt, avhenger av faktorer som alder, fast inntekt og hvor mye annen gjeld du har fra før.

Ikke den beste nominelle renten

Det skal sies at Ressurs Bank ikke har den beste nominelle renten på forbrukslån i det norske markedet, men de gjør det faktisk langt bedre når det gjelder den effektive renten – og det er jo den som til syvende og sist avgjør hvor mye du betaler på lånet. Grunnen til det er at gebyrene er lave hos Ressurs Bank i forhold til hos flere av konkurrentene. Litt av grunnen til at de kan ha så lave gebyrer, er at lånerammen ikke er blant de høyeste.

Mulighet for refinansiering

Ressurs Bank tilbyr også refinanisieringslån, som lar deg samle kredittkortgjeld, smålån og handlekontoløsninger i ett lån med langt bedre rente og betingelser. Dette gir deg muligheten til å spare mange penger hver måned, samtidig som du får færre kreditorer å forholde deg til. Færre gebyrer blir det også.

Hvis du søker om refinansiering gjennom Ressurs Bank, vil banken ta hele jobben med å innfri gjelden du ønsker å refinansiere.

Fordeler og ulemper med Ressurs Bank forbrukslån

Det at Ressursbank har en av Norges aller beste gebyrsatser på sine forbrukslån er kanskje den aller største fordelen. Andre fordeler er at du får gode rentevilkår, pluss at du har mulighet til å søke om forbrukslån med en medlånetaker. Ulempene er en relativ liten betalingsfleksibilitet, og at du må være mellom 25 og 68 år.

Betalingsforsikring

I tillegg til at du må bestå kredittsjekken for å få innvilget et forbrukslån fra Ressurs Bank, må du:

  • Være mellom 25 og 68 år
  • Ha en årlig fast inntekt på minimum 280 000 kroner
  • Ha en folkeregistrert adresse i Norge
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger

Brukererfaring med Resurs Bank forbrukslån

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding