Home / Forbrukslan / Forbrukslån via Lendo

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Forbrukslån via Lendo

0.0

11.07.2018 Helene Olsen

Lendo er en gratis sammenligningstjeneste for forbrukslån som formidler lån fra hele 15 forskjellige banker. Lendo er en del av Schibsted-konsernet. Lendo lar deg søke i flere banker samtidig Du kan søke om forbrukslån i flere banker samtidig via Lendo. De videreformidler søknaden din til bankene de samarbeider med. Disse bankene konkurrerer om å få deg som kunde, så de vil derfor strekke seg langt for å gi deg det beste lånetilbudet. Samtlige banker foretar en kredittvurdering av deg basert på…


10.000 - 500.000 kr
Lånebeløp

20 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Lendo er en gratis sammenligningstjeneste for forbrukslån som formidler lån fra hele 15 forskjellige banker. Lendo er en del av Schibsted-konsernet.

Lendo lar deg søke i flere banker samtidig

Du kan søke om forbrukslån i flere banker samtidig via Lendo. De videreformidler søknaden din til bankene de samarbeider med. Disse bankene konkurrerer om å få deg som kunde, så de vil derfor strekke seg langt for å gi deg det beste lånetilbudet. Samtlige banker foretar en kredittvurdering av deg basert på opplysningene du oppgir i søknaden, i tillegg til å kredittsjekke deg hos kredittopplysningsbyråer.

Lendo samarbeider med disse bankene

Bankene Lendo samarbeider med og videresender søknaden din til er Santander Consumer Bank, yABank, Express Bank, Gjensidige Bank, Ikano Bank, Resurs Bank, BB Finans, Svea Finans, Monobank, Nordax Bank, re:member, Avida, BN Bank, Easybank og Instabank.

I retur fra Lendo mottar du en oversiktlig liste over de bankene som ønsker å innvilge deg et forbrukslån, slik at du i ro og mak kan gå gjennom de ulike lånetilbudene for å finne det forbrukslånet som passer best for deg og din økonomiske situasjon. Lånetilbudene du mottar er uforpliktende, slik at du ikke binder deg til noe før du eventuelt velger å signere et av dem.

Krav for å låne via Lendo

For å få innvilget et forbrukslån via Lendo må du være fylt 18 år. Kravene hos de ulike lånetilbyderne varierer fra tilbyder til tilbyder, så noen krever at du har fylt 23 år. I tillegg må du ha en viss fast årsinntekt. Videre må du ha hatt en folkeregistrert adresse i Norge i 2-3 år. Du kan heller ikke regne med å få innvilget et forbrukslån hvis du har betalingsanmerkninger ånler pågående inkassosaker.

Via Lendo kan du låne fra 10.000 -500.000 kroner uten sikkerhet. Det betyr at bankene ikke tar pant i noe du eier av verdi, som de for eksempel gjør ved et billån eller et boliglån med pant i bilen eller boligen.

Fordelen ved å søke forbrukslån via Lendo

Den største fordelen ved å søke forbrukslån via Lendo er at du kan søke i flere banker samtidig med én felles søknad, og du kan dermed selv velge det lånetilbudet som passer best for deg. Det at bankene vet at det er flere andre banker som også vil ha deg som lånekunde, gjør at de vil stekke seg langt for at du skal velge nettopp den banken. Derfor vil du få gode betingelser når du søker forbrukslån via Lendo.

Ulempen ved å søke forbrukslån via Lendo
En ulempe ved å søke forbrukslån via Lendo er at de ikke samarbeider med alle aktørene på lånemarkedet i Norge. For eksempel får Bank Norwegian toppscore i mange tester når det gjelder forbrukslån.

Finanstopp.no gir Lendo terningkast 5.