Easybank forbrukslån

Easybank, tidligere Verdibanken, har siden de fikk nye eiere i 2016 tilbudt bankprodukter som for eksempel forbrukslån og billån uten sikkerhet til bankkunder i Norge.

Easybank forbrukslån | Finanstopp

Gode rentevilkår

Du kan få forbrukslån fra Easybank med en nominell rente fra 7,49 %, noe som gjør lånet svært konkurransedyktig sammenlignet med mange andre banker når det gjelder lån uten sikkerhet mellom 5000 og 500 000 kroner.

I utgangspunktet kan du få en nedbetalingstid på mellom 1 og 15 år, men søknader om en nedbetalingstid på mer enn fem år vil spesialbehandles etter Finanstilsynets retningslinjer om forbrukslån fra oktober 2017. 

Fem års avdragsfrihet

Easybank tilbyr lånekundene sine inntil fem års avdragsfrihet. Dette søker du om samtidig som du søker lånet, uavhengig av forbrukslånets størrelse. Hvor lang avdragsfrihet du får på lånet ditt avgjøres av banken individuelt fra søker til søker, basert på en kredittvurdering.

Får du innvilget avdragsfrihet på lånet, får du denne fra starten av nedbetalingstiden. Hvis du for eksempel har en nedbetalingstid på lånet på 12 år og får fem års avdragsfrihet, betaler du bare renter og gebyrer de første fem årene. Husk at selv om dette vil gi deg lavere utgifter på lånet de første fem årene, vil den totale summen du betaler for lånet bli høyere.

Krav til forbrukslån fra Easybank

For å få innvilget et forbrukslån hos Easybank må du være fylt 23 år, være norsk statsborger, og kunne fremvise siste tre års ligninger. Du kan heller ikke ha betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker.

Dersom du får innvilget et lån, stilles det ingen krav om hva du skal bruke pengene til. 

Fordeler og ulemper med Easybank

Det er flere fordeler enn ulemper med forbrukslån fra Easybank, som for eksempel fleksibiliteten fra 5000 til 500 000 kroner, gunstige rentevilkår, inntil 15 års nedbetalingstid og inntil fem års avdragsfrihet. Ulempene er etter vår mening et høyt etableringsgebyr, og at Easybank ikke tilbyr betalingsforsikring.

Gebyrer og renter

  • Etableringsgebyr på 995 kroner 
  • Termingebyr på 35 kroner (95 kroner uten AvtaleGiro)
  • Purregebyr på 67 kroner første gang og 183 kroner andre gang
  • Nominell rente fra 7,49 %

Betingelser

Easybank foretar en kredittvurdering av samtlige søkere basert på opplysninger fra et kredittopplysningsbyrå. I tillegg må du innfri disse betingelsene for å få innvilget et forbrukslån:

  • Du må være over 23 år
  • Du må ha en fast inntekt og kunne vise til ligningen for de siste tre år
  • Du kan ikke ha en betalingsanmerkning registrert på deg eller en pågående inkassosak

FinansTopp.no gir forbrukslån fra Easybank terningkast 5.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column css=”.vc_custom_1527031282071{padding-right: 20px !important;padding-left: 20px !important;}”][vc_tta_accordion style=”flat” active_section=”” css_animation=”fadeIn” css=”.vc_custom_1527031841805{margin-top: 0px !important;margin-right: 0px !important;margin-bottom: 0px !important;margin-left: 0px !important;border-top-width: 0px !important;border-right-width: 0px !important;border-bottom-width: 0px !important;border-left-width: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-right: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;padding-left: 0px !important;}” el_id=”dice-score”][vc_tta_section i_icon_fontawesome=”fa fa-pie-chart” add_icon=”true” title=”Les hvordan karakteren for dette forbrukslånet er satt”][vc_column_text]

Samtlige av forbrukslånene vi tester får poeng på hvordan de scorer i ulike kategorier, vi har tatt for oss de viktigste kategoriene for deg som forbruker. Nedenfor kan du se vektfordelingen for de ulike kategoriene:

Posted in
Avatar

Helene Olsen

Helene Olsen har en bachelor i markedsføringsledelse fra Handelshøyskolen BI i Oslo. Hun har også erfaring som frilansjournalist for en rekke magasiner og ukeblader. Helene fant veien til oss, eller rettere sagt vi fant Helene en vakker maidag i 2018. Siden den gang har vi latt oss imponere av arbeidskapasiteten og tekstene hun leverer. Det er tydelig at hun er oppdatert på alt som skjer i finansverdenen, noe som selvfølgelig er gull verdt for oss. Helene er også glad i å lese fagstoff og hun liker å fordype seg i komplekse problemstillinger. En unik egenskap som bare bygger opp under kvaliteten hun leverer hver eneste gang.

Leave a Comment