BN Bank forbrukslån

BN Bank tilbyr forbrukslån mellom 40 000 og 400 000 kroner med en nedbetalingstid inntil 15 år, hvis lånet brukes til refinansiering av annen eksisterende gjeld. BN Bank ligger i toppsjiktet når det kommer til rentebetingelser. Banken har røtter helt tilbake til 1907, men eies i dag av SpareBank 1. BN Bank tilbyr et bredt spekter av bankprodukter.

Med et forbrukslån i BN Bank kan du søke om én avdragsfri måned i løpet av låneperioden. Det vil si at du den aktuelle måneden slipper å betale avdrag, men du må selvfølgelig betale renter. For å få innvilget en slik søknad, må du ha betalt de siste 6 avdragene punktlig. Vi anbefaler at du tar kontakt med banken øyeblikkelig hvis du skulle få problemer med å betale et avdrag på forbrukslånet.

Lån uten sikkerhet

Et forbrukslån fra BN Bank er et lån uten sikkerhet. Det vil si at banken ikke krever noen form for sikkerhet for å innvilge deg lånet, slik de gjør ved for eksempel boliglån eller billån med sikkerhet i boligen eller bilen. Det betyr også at du kan bruke pengene til akkurat hva du vil. For å kompensere for risikoen banken tar med å gi lån uten sikkerhet, tar banken en høyere rente på lån uten sikkerhet enn de gjør på lån med sikkerhet

Fordeler og ulemper med BN Bank forbrukslån

Fordelene med å ta et forbrukslån hos BN Bank er gode rentebetingelser og muligheten til å søke om avdragsfrihet. Ulempene derimot, er en relativt høy nedre lånesum på 40 000 kroner. Forbrukslån fra BN Bank har også et noe høyt termingebyr i forhold til flere av bankene de konkurrerer med.

Betalingsforsikring

I tillegg til at du må bestå kredittsjekken for å få innvilget et forbrukslån fra BN Bank, må du:

  • Være mellom 24 og 70 år
  • Ha en årlig fast inntekt på minimum 150 000 kroner
  • Ikke ha noen betalingsanmerkninger eller pågående inkassosaker

Brukererfaring med BN Bank forbrukslån

Navn
E-post
Tittel
Rankering
Tilbakemelding