Home / Forbrukslan / Bank Norwegian forbrukslån

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Bank Norwegian forbrukslån

4.0

16.04.2018 Helene Olsen

Bank Norwegian sitt forbrukslån ble kåret til beste forbrukslån og beste lån for refinansiering i 2017. Forbrukslånet har ligget helt i toppen på ulike tester i flere år. Et av de beste lånene på markedet Bank Norwegian forbrukslån er gang på gang blitt kåret til det beste forbrukslånet på markedet. Mye av grunnen til det er nok at det er et gunstig lån fra en etablert og trygg aktør. det som skiller forbrukslån fra Bank Norwegian fra mange andre forbrukslån er et veldig fleksibelt lånebeløp og…


17,8 %
Eff. rente

5 000 - 600 000 kr
Lånebeløp

1-5 år
Løpetid

23 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Bank Norwegian sitt forbrukslån ble kåret til beste forbrukslån og beste lån for refinansiering i 2017. Forbrukslånet har ligget helt i toppen på ulike tester i flere år.

Et av de beste lånene på markedet

Bank Norwegian forbrukslån er gang på gang blitt kåret til det beste forbrukslånet på markedet. Mye av grunnen til det er nok at det er et gunstig lån fra en etablert og trygg aktør. det som skiller forbrukslån fra Bank Norwegian fra mange andre forbrukslån er et veldig fleksibelt lånebeløp og generelt lave effektive renter.

Du kan låne fra 5000 og helt opp til 600 000 kroner hos Bank Norwegian med inntil fem års nedbetalingstid. Søker du om refinansiering kan nedbetalingstiden strekkes opptil 15 år, avhengig av hvor lang nedbetalingstid du har på gjelden som du skal refinansiere.

Krav til forbrukslån fra Bank Norwegian

Det stilles ingen krav til hva du skal bruke pengen til når du tar opp et forbrukslån hos Bank Norwegian. Pengene kan du med andre ord bruke til hva du vil. De eneste kravene som stilles til deg som søker er at du er over 23 år gammel, at du er norsk statsborger og at du ikke har noen betalingsanmerkninger registrert på deg.

Du stiller sterkere til å få innvilget et høyere lån hvis du søker med en medlånetaker.

Lave gebyrer

Lave etableringsgebyrer og termingebyrer er noe vi setter stor pris på, da det resulterer i en lavere effektiv rente på forbrukslånet. Hos Bank Norwegian er det varierende etableringsgebyr alt etter hvor mye du ønsker å låne. Etableringsgebyr på lån fra Bank Norwegian er:

 • Ingen etableringsgebyr for lån under 15 000 kroner
 • 450 kroner for lån på 15 000 – 25 000 kroner
 • 950 kroner for lån over 25 000 kroner

Termingebyret hos Bank Norwegian er et av de billigste i vår test av forbrukslån. Det ligger på 30 kroner.

Fordeler og ulemper med Bank Norwegian

Av de mange fordelene med Bank Norwegian forbrukslån vil vi spesielt trekke frem at du kan låne helt opp til 600 000 kroner, at det ikke er etableringsgebyr på lån under 15 000 kroner, og at du kan få en nedbetalingstid på hele 15 år hvis du skal refinansiere annen gjeld med lånet. Dette er riktignok avhengig av hvor lang nedbetalingstid du har på gjelden fra før.

Vi finner egentlig ingen andre ulemper enn at du ikke har noe tilbud om avdragsfrihet på lånet. Det kan det imidlertid være mulig å få ved å henvende deg direkte til banken.

Gebyrer og renter

 • Ingen etableringsgebyr på lån under 15 000 kroner eller ved refinansiering
 • Etableringsgebyr på 450 kroner på lån fra 15 000 – 25 000 kroner
 • Etableringsgebyr på 950 kroner på lån over 25 000 kroner
 • Termingebyr på 30 kroner
 • Nominell rente fra 8,99 % – 21,24 % per år
 • Effektiv rente 9,59 % – 39,68 % per år
 • Purregebyr 70 kroner både første og andre gang
 • Gebyr for betalingsoppfordring 210 kroner

Betalingsforsikring

Bank Norwegian tilbyr betalingsforsikring på forbrukslån for 5,9 % av ditt terminbeløp. Når du tar opp lånet betaler du forsikring for fem år, og summen legges på toppen av lånet ditt.

Forsikringen dekker ufrivillig arbeidsløshet eller permittering, tap av arbeidsførhet, sykehusinnleggelse og dødsfall. Betalingsforsikringen er begrenset oppad til 10 000 kroner per måned og gjelder maksimalt i 12 måneder per skadetilfelle. Maksimalt for 36 måneder i hele låneperioden. Ved dødsfall dekkes inntil 500 000 av utestående beløp.

Du får tilbud om betalingsforsikring når du tar opp et lån hos Bank Norwegian. Forsikringen kan også legges til i etterkant.

Betingelser

Bank Norwegian kredittsjekker alle søkere. I tillegg foretar de en kredittvurdering basert på opplysninger fra et kredittopplysningsbyrå. For å få innvilget et forbrukslån hos Bank Norwegian må du innfri disse betingelsene:

 • Du må være fylt 23 år
 • Du må være norsk statsborger
 • Du kan ikke ha noen betalingsanmerkninger registrert på deg.

FinansTopp.no gir forbrukslån fra Bank Norwegian terningkast 6.