Home / Forbrukslan / Avida Finans FlexiLån forbrukslån

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Avida Finans FlexiLån forbrukslån

0.0

21.12.2018 Helene Olsen

Forbrukslån fra Avida Finans FlexiLån havner omtrent midt på treet i vår test av forbrukslån på det norske markedet. Avida Finans så dagens lys i 1983, og siden den gang har de tilbudt ulike finansielle tjenester til både privatpersoner og bedrifter i Norden. Når det gjelder forbrukslån tilbyr Avida Finans sitt FlexiLån forbrukslån fra 5000 til 500 000 kroner. Den nominelle renten ligger fra 7,95 prosent og gebyrene er konkurransedyktige. Men det er når du kommer til den effektive renten, at man…


5000 - 500 000 kr
Lånebeløp

1-5 år
Løpetid

23 år
Krav alder

Fordeler

Ulemper

Forbrukslån fra Avida Finans FlexiLån havner omtrent midt på treet i vår test av forbrukslån på det norske markedet. Avida Finans så dagens lys i 1983, og siden den gang har de tilbudt ulike finansielle tjenester til både privatpersoner og bedrifter i Norden.

Når det gjelder forbrukslån tilbyr Avida Finans sitt FlexiLån forbrukslån fra 5000 til 500 000 kroner. Den nominelle renten ligger fra 7,95 prosent og gebyrene er konkurransedyktige. Men det er når du kommer til den effektive renten, at mange konkurrenter blir et bedre alternativ.

Bruk lånet til hva du vil

Det er helt opp til deg hva du vil bruke lånet på, ettersom FlexiLån forbrukslån fra Avida Finans er et lån uten sikkerhet. Det betyr at de ikke stiller noen krav til pant i eiendeler for å innvilge lånet. Risikoen kompenserer de med å ta en høyere rente, enn de for eksempel ville gjort på et boliglån eller billån med sikkerhet i boligen eller bilen.

Raskt svar

Når du søker om et forbrukslån hos Avida Finans, vil du få raskt svar på søknaden. Du trenger heller ikke være redd for å søke om et for høyt beløp, for banken bare nedjusterer lånebeløpet i søknaden til et beløp de mener du er i stand til å betjene, hvis de mener du søkte om et litt for stort beløp.

Alle søkere blir kredittsjekket. Det vil si at banken henter inn opplysninger om deg fra kredittopplysningsselskapene. I tillegg vil banken foreta en egen kredittvurdering av deg, basert på alder, inntekt og hvor mye annen gjeld du har fra før.

Fordeler og ulemper med Avida Finans FlexiLån forbrukslån

Fordelene med Avida Finans Flexilån forbrukslån er at de har en av markedets beste gebyrsatser. De har også relativt lave etableringsgebyrer fra 390 til 1190 kroner, avhengig av lånebeløp. En annen fordel er en veldig fleksibel tilbakebetaling. Ulempene derimot er høy aldersgrense, og at det ikke finnes muligheter for å søke om avdragsfrihet. Avida Finans tilbyr heller ingen betalingsforsikring på sine FlexiLån forbrukslån.