Flere kredittkort med rabatter

De aller fleste kredittkort på markedet tilbyr en eller annen form for rabatt eller bonus ved bruk av kortet. Men hva er forskjellen på for eksempel rabatt og cashback? Mens noen kredittkort gir deg rabatter på kjøp, gir andre deg bonuser eller cashback på det du kjøper. Som regel gis disse fordelene gjennom kortutstedernes egne fordelsportaler, Som for eksempel re:member sin re:member Rewards, Ikano Visa sin Dealpass og Santander sin Santander Kickback. Kredittkortene fra DNB og  SpareBank 1 har Supertilbud, og tilbyr større rabatter på utvalgte produkter eller tjenester i en begrenset periode. Enkelt forklart er rabatt en prosentvis andel…

User Rating: 3.9 ( 1 votes)
Flere kredittkort med rabatter

De aller fleste kredittkort på markedet tilbyr en eller annen form for rabatt eller bonus ved bruk av kortet. Men hva er forskjellen på for eksempel rabatt og cashback?

Mens noen kredittkort gir deg rabatter på kjøp, gir andre deg bonuser eller cashback på det du kjøper. Som regel gis disse fordelene gjennom kortutstedernes egne fordelsportaler, Som for eksempel re:member sin re:member Rewards, Ikano Visa sin Dealpass og Santander sin Santander Kickback. Kredittkortene fra DNB og  SpareBank 1 har Supertilbud, og tilbyr større rabatter på utvalgte produkter eller tjenester i en begrenset periode.

Enkelt forklart er rabatt en prosentvis andel som trekkes fra i det øyeblikket du bruker kortet til å betale for et produkt eller en tjeneste, mens bonus, cashback eller kickback stort sett er poeng eller penger du får tilbake i etterkant. De ulike bankene og kortutstederne har ulik praksis på hvordan de gir deg rabatt eller cashback. Undersøk derfor fordelene med ditt kredittkort.

Kredittkortrabatt på dagligvarer

Hvilket kredittkort gir best rabatt på dagligvarerDet er flere kredittkort som gir deg rabatt på dagligvarer, og her er det mange penger å spare hvis du velger riktig kort. I følge SIFO bruker en normal norsk husholdning 9219 kroner hver måned på mat, drikke og andre dagligvarer. Med riktig bruk av kredittkort kan du faktisk spare hele 3500 kroner av dem.

Kredittkort som Coop MasterCard og Trumf Visa gir deg en cashback på dagligvarer, mens kredittkortene fra yA Bank og Ikano Visa gir deg rabatt som trekkes fra der og da når du betaler med kredittkortet.

Kredittkortrabatt på drivstoff

Det finnes flere kredittkort som gir deg rabatt på bensin og diesel. Kjører du mye kan det virkelig være mye å spare med de drivstoffprisene vi har her i landet. Rabatt på drivstoff får du blant annet med kredittkortene Ikano Visa, Cresco Car Premium, DNB MasterCard, Esso MasterCard og Shell MasterCard.

I tillegg er det flere kredittkort som gir deg rabatt på elektronikk. Med DNB MasterCard får du jevnlige Supertilbud på elektronikk hos Power, tidligere Expert. Noen ganger er rabattene helt opptil 20 %, og da kan det være mange penger å spare.