Concierge Service inkludert i utvalgte kredittkort

Sist Oppdatert: 14.04.2018 – Skrevet av Reza Shojaei

Concierge Service inkludert i utvalgte kredittkort

0/10

Noen eksklusive kredittkort, som for eksempel American Express Platinum Card, gir deg tilgang til Concierge Service, både når du er hjemme og når du er ute på reise.

Concierge Service er en eksklusiv tjeneste som blir tilbudt til innehavere av utvalgte kredittkort, eller bankens prioriterte kredittkortkunder.  Med et slikt kredittkort kan du når som helst kontakte Concierge Service, som fungerer som en slags resepsjonist og kan hjelpe deg med alt fra å booke bord på restauranter, bestille billetter til ulike arrangementer, til flybilletter og mange andre ting.

Sjansen er stor for at du får bord på en restaurant som i utgangspunktet er fullbooket, hvis du kontakter Concierge Service. Det samme gjelder teaterbilletter eller billetter til andre kultur- eller sportsrangementer. Ofte er også sitteplassene gjennom Concierge Service bedre enn hvis du kjøper billetter selv på vanlig måte.

Du betaler bare for det du kjøper

Concierge Service er en gratistjeneste som er inkludert i kredittkortet, så du betaler kun for det du måtte få hjelp til å bestille eller kjøpe. Tjenesten er tilgjengelig døgnet rundt, og du får hjelp uansett om du er hjemme i Norge eller på reise i utlandet.

Unik Concierge Service med AmEx

Hvis du har kredittkortet American Express Platinum Card, får du tilgang til den unike Concierge-tjenesten Platinum Lifestyle Concierge. Dermed kan dørene åpnes for deg på noen av verdens mest ettertraktede restauranter og nattklubber for å nevne noe. Sjansene er også store for at du med denne tjenesten kommer deg inn på store begiventeheter som kanskje har vært utsolgt i lang tid.

Ellers er det ikke store forskjeller på Concierge Service fra bank til bak eller kredittkort til kredittkort. Concierge Service er en praktisk tjeneste du burde benytte deg av hvis du har muligheten til det. Det kan spare deg tid i hverdagen og ikke minst gi deg noen goder du ikke ville hatt muligheten til uten kredittkortet.

Legg igjen et svar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Reza Shojaei

Reza Shojaei

Reza Shojaei jobber som redaktør for de to magasinene Fremtidens byggenæring og Samferdsel & Infrastruktur. Han er utdannet fra Universitetet i Oslo (UiO) og Høkskolen i Oslo og Akershus. Som grunnlegger av mediebedriften Value Publishing har han opparbeidet seg en solid kunnskap innen journalistikk og markedsføring. Reza er oppriktig opptatt av finans og suger til seg alt som skrives om emnet. Alle som kjenner Reza vet at han alltid jobber hardt og aldri gir seg før han er fornøyd med resultatet, også når det gjelder det å skrive tekster om emner som opptar ham. Lurer du på noe innen finans, er Reza den rette mannen å spørre.

Forbrukslån

Kredittkort