Home / Brukervilkår

Disclaimer: We may earn affiliate commissions if you decide to purchase through our link. Learn more.

Brukervilkår

Vi er opptatt av din trygghet og vil at du skal få en så fin opplevelse som mulig på FinansTopp. Her kan du lese om våre forretningsvilkår og gjeldende betingelser for å søke om lån via en sammenligningstjeneste.

Samarbeidspartnere

FinansTopp markedsfører flere lånetjenester, men det er lånemeglerne eller finansinstitusjonene som er ansvarlige for behandlingen og formidlingen av lånesøknadene. FinansTopp mottar en provisjon for videreformidling av søknader. For deg som kunde er tjenesten gratis og helt uforpliktende.

Din sikkerhet er vår første prioritering

Derfor bruker vi alltid en oppdatert sikkerhetsteknologi – krypterte SSL-forbindelser – som sørger for at alle dine opplysninger blir behandlet på en konfidensiell måte, både hos oss og hos våre samarbeidspartnere.

Vi selger ikke e-postadressen din videre

Når du inngår en avtale med FinansTopp, godtar du samtidig våre retningslinjer for personvern og bruk av informasjonskapsler. Vi garanterer at din e-postadresse kun vil bli videreformidlet til våre samarbeidspartnere, som bruker den til å hente inn lånetilbud fra bankene. E-postadressen din vil aldri selges videre til en tredjepart.

Brukeropplevelse

Vi vil at du skal få en god opplevelse under prosessen med å ta opp et lån. Derfor vil vi alltid gjøre det vi kan for å hjelpe deg gjennom hele låneprosessen. FInansTopp kan derfor sende deg relevant informasjon og remindere underveis, aktuelle nyheter og tilbud via e-post og SMS. Du kan når som helst velge å melde deg av dette.

Klagemulighet

Ønsker du å sende inn en klage på tjenesten, kan du sende den til vår kundeservice på [email protected] Dersom partene ikke skulle klare å komme til enighet gjennom kommunikasjon, kan du lese mer om dine klagemuligheter hos Finansklagenemda. Gjelder til klage lånesøknaden, tar du direkte kontakt med den aktuelle finansinstitusjonen.

Fraskrivning av ansvar

FinansTopp er en markedsføringsplattform for forbrukslån og kredittkort. Vi presiserer at det er lånetilbyderne som er tjenesteytere ved alle avtaler. Vi er ikke delaktig i avtaler mellom lånetilbydere og deg som kunde. Vi representerer heller aldri lånetilbydere i noen sammenheng.

FinansTopp er kun ansvarlig for markedsføringen av lånetilbyderne og kan ikke stilles til ansvar for eventuelle erstatninger når det gjelder forholdet mellom lånetilbydere og kunder. FinansTopp er heller ikke ansvarlig for at e-postadresser og andre opplysninger som presenteres på våre nettsider er up to date. FinansTopp kan derfor ikke påta seg noe ansvar for eventuelle tap eller skader som direkte eller indirekte er forårsaket av informasjonen vi formidler.

Informasjonen er ikke under noen omstendighet en form for økonomisk rådgivning. FinansTopp har heller ikke ansvar for eventuelle mangler eller feilaktig informasjon og opplysninger om en tjeneste. All informasjon på portalen er av kommersiell art.
FinansTopp setter sin lit til å være en trygg informasjonskanal og tjeneste for deg som kunde. Vi kan dessverre likevel ikke garantere at alle lånetilbyderne til enhver tid opptrer i overensstemmelse med gjeldende lover og regler. Vi ønsker imidlertid tilbakemelding dersom du har negative erfaringer med lånetilbyderne. Vil du ha mer informasjon om sikkerhet og personvern, kan du lese mer på vår side om personvern.

Feil og mangler

FinansTopp tar ikke ansvar for feil eller mangler ved tjenesten. Vi kan ikke garantere at tjenesten eller tekniske løsninger er tilgjengelig til alle døgnets tider. Vi er heller ikke ansvarlig for feil eller mangler i tekniske løsninger, tilbud eller informasjon som presenteres på tjenesten.

Immaterielle rettigheter og åndsverk
Alle rettigheter til tjenesten og innhold på portalen tilhører FinansTopp eller våre samarbeidspartnere, og kan følgelig ikke brukes av andre uten skriftlig samtykke fra oss. Ved å laste opp innhold til portalen gir kunden en evigvarende lisens til å bruke innholdet på portalen og alle fremtidige tjenester vil tilbyr. Vi har også rettigheten til å endre og overdra innhold. Alt som skrives ut eller lastes ned fra portalen kan kun brukes til personlig bruk.

Endringer av avtalen

FinansTopp forbeholder seg retten til å endre denne avtalen. Vilkårene for bruk av siden kan når som helst endres. Du godtar de nye vilkårene ved å bruke portalen etter at endringene er publisert. Det vil alltid være nye versjoner av avtalen på portalen. Det er til enhver tid den siste tilgjengelige utgaven av avtalen som er gjeldende.